Moderator: Realkriss
- Ale jak przećpasz albo przepieprzysz na głupoty, to… - niewypowiedziana groźba wisi w powietrzu.
Algir napisał(a):Uni wspominał o akcji, podziemiach, psionice - o ile mnie pamięć nie myli, to wszystko było w CzM, a książka wyszła średnia.
Algir napisał(a):Niby proste, bo te elementy powinna zawierać każda książka przygodowa.
Algir napisał(a):jest nieskończona ilość wzorców fabularnych, które można przerobić
Algir napisał(a):Mnie osobiście najbardziej brakuje w tych książkach walki o przetrwanie. Bohaterowie wydanych książek, jak również opowiadań forumowych, mają dostęp praktycznie do wszystkiego: kasy, jedzenia, lekarstw, broni. Nigdy nie kończy im się woda w manierkach. Żaden nie chodzi głodny, u..bany w błocie i deszczu, w podartych ubraniach. Każdy ma miejsce, gdzie może się wyspać - żadnemu d..pa nie przymarzła do ziemi w czasie noclegu w lesie.
Algir napisał(a):Żeby było tak jak w Misery
Algir napisał(a):Jeżeli znacie jakieś książki z takim podejściem do tematu, prośba o wskazanie tytułów.
Universal napisał(a): Algir napisał(a):Uni wspominał o akcji, podziemiach, psionice - o ile mnie pamięć nie myli, to wszystko było w CzM, a książka wyszła średnia.
No bo tylko te "30%"
Kenzelek napisał(a):A co do opowiadanka ; -; Osobiście jestem przeciwny pisaniu rozdziałów na jedną stronę A4 czcionki 12, ale jakoś przetrzymam.
(...)
A teraz... ja się nie zaśmiałem, choć uśmiech nawet był. Klimatu ni ma, nie czuć zony, ale nie o to raczej chodziło. Tekst poprawny, opisy... nie ma czego opisywać, ale okay. Kozaka ni budziet. ;- ;
Powróć do Teksty zamknięte długie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości