Brakuje ulepszonego SWD (niedostępny w grze, ale aktywny - mniejszy odrzut i lepsza luneta) i lekkiego SG 550 (to samo co SWD - waży 2,2 kg, nie może zamontować granatnika).
Gusarowa nigdy nie znalazłem w Dolinie Mroku - zazwyczaj jest w Barze i Dziczy (rzadko kiedy udaje mu się przeżyć), chociaż jak raz wziąłem od Sida zadanie na jego zabicie, to gra ustawiła go w ognisku na cmentarzysku pojazdów na Wysypisku i od razu po wejściu na mapę miałem zaliczone zadanie i jeden z lepszych karabinów 5.45 w grze, którym grałem do końca (chociaż w ostatnim etapie CEJ to zacinał się co 2 strzały, ale mimo stanu ~60% wciąż wpakowałem ostatnim trzem Monolitianom 3 headshoty w 3 strzałach, przy czym Abakan zdążył się raz zaciąć
).
Mnich jest łatwiejszy do znalezienia w Agropromie (zdarzało mi się natknąć się na niego, jak wracałem z teczką z bazy wojskowej).
Szturmowy Mossberg (czy tam Chaser) leży też w bardzo rzadkim schowku w Dziczy (ja go nigdy nie upolowałem). ->
http://stalker.wikia.com/wiki/Combat_ChaserGrozę 5.45 posiada też Chorąży (jest dwóch Chorążych w Powinności - ten drugi siedzi w Barze, ma maskę gazową i właśnie Grozę), ponadto jest 10% szans, że Sid będzie miał taki u siebie na sprzedaż za 20000 rubli (warunek: po przejęciu stacji pojazdów nie możesz gadać z Wilkiem, bo gra wtedy zmienia ekwipunek u handlarza).
Strach też lubi się plątać ze swoim Zbalansowanym L85 - u mnie lubił przyplątać się aż do Dziczy, chociaż, przyznam szczerze, ostatnio w ogóle nie mogłem go znaleźć.
Mówiąc krótko: są braki, dobrze by było je uzupełnić.
Leo0502 napisał(a):Tiaa... Wszystko uzupełniłem, wszystkie bronie są, a Kozaków na moim stole nie przybywa.
Anyway, chcę zrobić podobny temat do Zewu Prypeci,tylko brak mi informacji. Jak coś znacie piszcie na PW co?, gdzie?, i od kogo?
Łaszenie się na Kozaki nie jest mile widziane, a żadnego nie dostałeś, bo po prostu nie podbiłeś tematu
Realkriss napisał(a):Rób Clear Sky i Zewa
W CS nie ma unikalnych broni (chyba, że będziemy liczyć wszystkie questowe zabawki), właściwie jedyną bronią, która różni się od swojego pierwowzoru jest czołgowy PKM ze swoim magazynkiem na 2000 pocisków (reszta albo nie ma lepszych statystyk, albo - jak w wypadku "zmodyfikowanego pistoletu" - oryginał można ulepszyć w ten sam sposób, a mowa tu o pistolecie Desert Eagle/Black Kite).
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!