przez Pangia w 29 Kwi 2014, 13:16
r_populik napisał(a):Moim skromnym zdaniem animacje w wersji do Zewu niewiele różnią się od tych do Cienia.
Tak też jest w rzeczywistości, sam z ciekawości obejrzałem filmiki prezentujące animacje do Cienia i rzeczywiście, są one bardzo podobne. I owszem, można wiele zarzucić waniliowym animacjom z Cienia, ale przynajmniej nie to, że są zrobione na jedną klepę. Nie ma w tym nic złego, jeśli przynajmniej ciekawie wyglądają. No ale jak można było wziąć jedną z najgorszych możliwych animacji pistoletu (czyli tą z HL2)?
A nieruchomej lufy Abakana nie potrafię wybaczyć. Może i ma dziadowską animację przeładowania, ale ten detal zawsze mnie urzekał.
Czy ktoś może potwierdzić buga z SG550? U mnie są straszne jaja z granatnikiem: jak go założę, to… po prostu znika. Nie ma go ani na broni, ani nie mogę na niego przełączyć, mogę go jedynie zdjąć. Żadnych błędów, bugtrapów, nic. Po prostu zakładam granatnik i nic się nie zmienia poza ikonką w plecaku.
EDIT: Nieaktualne. Zmieniłem klasę na WP_LR300 i dlatego nie miałem granatnika :noob:
Ostatnio podbity przez Pangia, 29 Kwi 2014, 13:16
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!