Pangia napisał(a):Otwórz konsolę i poszukaj czerwonych wpisów „Can't find texture [ścieżka_do_tekstury]” – takie niebieskie cosie gra podstawia właśnie za brakujące tekstury. Może ich w ogóle nie być, a może są po prostu w złym folderze. Jeśli, oczywiście, chce ci się to naprawić.
wpn_vss.dds
wpn_vss_bump.dds
wpn_vss_bump#.dds
Pangia napisał(a):No to skopiuj jakąś inną teksturę z nazwą podobną do brakującej i daj jej taką nazwę. Nie powinno się stać nic nadzwyczajnego, najwyżej podmienisz nie to co trzeba i będzie wyglądało dziwnie. Ale powinieneś móc trafić – w tle siedzi Głuszec z takim samym kombinezonem i wygląda jak należy.wpn_vss.dds
wpn_vss_bump.dds
wpn_vss_bump#.dds
To są tekstury domyślnego Wintoreza, tamto drugie to jakiś modyfikowany model. Dopóki go nie znajdziesz, to nie ma sensu się z tym grzebać, bo nawet nie wiesz, jak to powinno wyglądać
Shadowbeast napisał(a):Odnośnie Wintoreza, to i owszem, nie mam pojęcia jednakże w samym oknie inwentarza wszystko gra
Ale, mam problem, za grzyba nie wiem\nie mogę znaleźć tekstury "typowego stalkera" przeszukałem wszystkie foldery i jakimś trafem nie znalazłem.
Wywaliło mnie przy próbie dostania się do Janowa. Tak, wszystkie poprawki zainstalowane, wywaliło mnie ot tak, bez bugtrapa tylko "Program Przestał działać".
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości