No wiec Jestem całkiem nowy wiec wypada sie przywitac
No to Witam wszystkich.
Chcę zaprosiny wszystkich chętnych do przedsięwzięcia mianowicie chcę nakręcić 5 odcinkowy mini serial o ZONIE, Stalkerze i świecie w którym żyje. Na pewno przydała by się jakaś głębsza aferka
Pomyślałem ze to dobry sposób na wykazanie sie innych fanów wiec może ktoś chce napisać taka historia poniżej przedstawiam mój pomysł.
Z miejsca możne zapewnić ze rzeczy do nakręcenia filmu mam
repliki broni (wszystkie rodzaje kałachów), mora, maski przeciw gazowe, aktorów(znają sie na wojowaniu i posługiwaniu bronią), umiem robić efekty specjalne itp.
Odcinek Pierwszy "poza skala Geigera"
Mój pomysł:
słychać strzały. z ciemnego tła pojawia sie zarys sylwetki człekokształtnej sylwetki. słychać "Brania, mam jednego żywego" dwóch ludzi wyciąga z budynku/ziemianki na wpół żywego człowieka. dałancza do nich jeszcze jeden i mowi "Sanowicz nie zyje, posłałem ze 2 sukinsynow do piachu a ich jeszcze ze 3 tam stało. Ten to kto?"
Brania: Mały wyciągnął go z ziemianki. Jeb#@% Kanibale.
Mały: Miałeś szczęście kolego, ze cie znaleźliśmy. Masz jakieś imię?
Oczywiste typowy element człowieka bez przeszłości. (gadanie dalsze)
Brania: Po nieśmiertelniku widzę ze kiedyś była z Ciebie szycha. Umiesz się tym obsługiwać?
Mały: odpłacisz sie za nasza pomoc jak pomożesz nam załatwić tych w grani. i weźmiesz wszystko co znajdziesz o ile Hula nie weźmie pierwszy. <śmiech>
(4 osobowa grupka przypuszcza atak na bunkry w grani)
Po wszystkich chowają zwłoki kolegi a Bezimienny nad grobem patrzy na swój niesmiertelnik i mówi "<tu pomysł na jakieś fajne imię dla bohatera> tak chyba mnie nazwali". "Co teraz?"
Brania: promieniowanie jest tu duże. Gdzieś w tamtym miejscu powinna się skończyć skala na mierniku...
Hula: sorry dalej pójdziesz sam STALKERZE nie możemy cie wziąć ze sobą tak dokąd idziemy...
Całość około 8 min dynamicznie sfilmowane i z fajnymi SFX
fabuła ma pewnie nie dociągnięcia chciałbym żeby ktoś dodał Stalkerowe smaczki może tez napisać 1 odcinek od początku albo cała serie
P otwarty na wszelkie propozycje jestem