Ryzyko
Ryzyko wynikające z tego to jedynie brak czyjejś zgody na nagrania w różnych miejscach, co może przyczynić się do opóźnień
lehoslav napisał(a):Ten trailer (czy jak to tam nazwać) jest chu*owy jak ja pier*olę, począwszy od ujęć, a skończywszy na braku polskich znaków.
Nie mówiąc już o tym, że bardzo wątpię w możliwość stworzenia sensownego scenariusza na podstawie stalkerskiej grafomanii Gołkowskiego...
No i ta ekipa, bez wątpienia posiadająca wielkie doświadczenie w zakresie produkcji filmowychRyzyko
Ryzyko wynikające z tego to jedynie brak czyjejś zgody na nagrania w różnych miejscach, co może przyczynić się do opóźnień
O ku*wa
No tak bo przecież bez tego wyjdzie wielkie gówno a nie film...
Daruj sobie człowieku takie komentarze bo jest to żałosne. Jest wielu ludzi którzy wręcz kochają ten klimat i wielu będzie za.
Grzechu300 napisał(a):
EDIT :No tak bo przecież bez tego wyjdzie wielkie gówno a nie film...
Daruj sobie człowieku takie komentarze bo jest to żałosne. Jest wielu ludzi którzy wręcz kochają ten klimat i wielu będzie za.
Nie, jednak nie będę śledził. Z takim podejściem do krytyki to nie tylko film Ci wyjdzie gówniany, ale i opinia o nim. Chyba sobie żartujesz z taką reakcją.
ShaftWenders napisał(a):jak ja staje na głowie by cokolwiek zorganizować...
a Tu jeszcze taka bezczelna krytyka. Ja rozumiem, ja potrafię przyjąć krytyke ale tylko wtedy kiedy ma jaki kolwiek sens.
ShaftWenders napisał(a):Trailer jest zrobiony z Materiałów jakie posiadaliśmy,
ShaftWenders napisał(a):Scenariusze są już w połowie gotowe i są świetne.
ShaftWenders napisał(a):Co do Ekipy? Czyli co ?? Aaaa no tak ja musze mieć w ekipie ludzi którzy maja po 40 lat doświadczenia prawda?? No tak bo przecież bez tego wyjdzie wielkie gówno a nie film...
ShaftWenders napisał(a):Jest wielu ludzi którzy wręcz kochają ten klimat i wielu będzie za.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości