1. Nie mialem zamiaru cie obrazic. Chcialem po prostu wyrazic mój stosunek do PS 3. Natomiast twoja odpowiedz nie byla dla mnie zbyt mila.
2. Powiedz mi skad masz te wiadomosci (jakis link moze).
3. Nie klócmy sie co BEDZIE lepsze, tylko porównajmy to co juz JEST
Xbox jest wedlug profesjonalistów duzo lepsza maszynka do giercowania.
Jako przyklad przytoczyc moge tutaj wywiad jednego z redaktorów Playboya z Johnem Carmackiem (mam nadzieje, ze wiesz kto to jest) z numeru styczniowego. Otóz na stronie 116 padlo pytanie numer 14: "Co jest lepsze, Xbox czy Playstation2". I wiesz jaka byla odpowiedz? "Xbox. Bez watpienia".
PC RULEZ!!!
Jednak nie liczy sie ilosc, ale jakosc. Half-Life 2, Doom 3
Bo chociaz (podobno) gra sie lepiej na konsolach, to jedynie na kompie przejrzysz internet, zrobisz myzyke, porobisz strony int. itp.
Mam nadzieje, ze jest to juz koniec tej (nedznej) dyskuji.
Ja powiem tak. Konsole sa jedynie dobre z grafiki ale niemaja zadnej mozliwosci rozbudowy. Zdecydowanie lepszy jest PC gdyz na nim tworzymy i ulepszamy go. Na konsolach niemamy mozliwosciu pochwalenia sie koledze ze mamy geforce 6600gt albo athlona 64 a na kolsoli tylko mozesz sie pochwalic nowymi grami czy llepsza karta pamieci Neutral Niewidze potrzeby klucenia sie czy konsola czy PC jest lepszy. Odpowiedx jest jedna i prawdziwa: PIEC JEST LEPSZY!
PS. X-box jest zdecydowanie lepszy niz PS a jak wyjdzie X-boX 2 to zobaczcie ze w gazetach komputerowych beda wyniki tych 2 konsol i X-box wygra.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości