Jak zwykle znajdzie się jakaś jednostka co weźmie czyjąś opinie personalnie i wielka tragedia i płacz...
Pokaż mi gdzie napisałem że mam jakieś pretensje do całego discorda? Dalej, czekam.
I niby kiedy ostatnio rozmawialiśmy? Nie przypominam sobie nie tylko ciebie(serio poza widzeniem cie czasami na czacie to ja nie mam zielonego pojęcia czym/kim ty jesteś i co robisz...) ale jakiejkolwiek rozmowy z tobą... -_-
Zamiast pienić się jak mały szczeniaczek na widok kości, przestań tak się przejmować że ktoś nie ma takiego zdania jak ty i jak to mówią: "move on, and deal with it...". No chyba że chcesz z tego tematu dla zabawy zrobić piaskownice, jak znajdę czas to z chęcią poklepie z toba babki.
Kudkudak napisał(a):i przychodzą do kina takie je*ane knury, wyje*ią nogi na przednie fotele, bekają, butelki po piwsku walają się z brzękiem pod siedzeniami, wulgarne pomruki i coraz głośniejsze narzekanie od połowy filmu, co on by teraz mógł robić. A mogli wyjść w ciszy, kulturalnie, jak dwie pary.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości