Adam, ja mieszkam na Pomorzu, więc nie skorzystam z porady. Musiałbym przejechać jakieś pół Polski
. Ale dzięki za chęci.
Top4Wanted:
1) CQB to jak się domyślam Close Quarter Battle, tak? No dobra, to rozumiem, ale co to ta "zielona taktyka"? Przypominam, że jestem totalnym żółtodziobem, więc proszę się nie śmiać
. Ah, i jakbym miał uczestniczyć w jakiejś bitwie, to wiadomo - na bliskie odległości. Nie będe przecież siedział w krzakach z repliką dragunova czekając aż ktoś wyjdzie. Ze mnie jest taki typ szajbusa, tzn: biegnij na pałę, strzelaj, biegnij na pałę, strzelaj, itd.
. Więc dlatego kieruje się ciągle ku p90.
2) Co do tej p-90ki ze sklepu, ta wersja z kolimatorem wygląda 'kusząco', bo te pozostałe dwie bez kolimatora wyglądają tak jakby... niepełnie. Tylko to cholerstwo jest droższe od wersji bez kolimatora o kilka dych
. Sam nie wiem, które lepsze.
3) A co sądisz o tym AKS-74u a'la
kałasz Strieloka xD :
http://www.taiwangun.com/karabiny_sztur ... -1411.htmlGorzej, że ten karabinek kosztuje jeszcze więcej niż wyżej wymienione p90.
Albo może jakieś mp5?
4) A właśnie, nie zadałem ci jeszcze ważnego pytania: czego ty używasz? Tzn. jakiej broni i czemu właśnie ją?
I ostatnie:
"Zanim ci coś doradzę to jakim budżetem dysponujesz ?" - No, 500 złotych kłuje w oczy ale naprawdę od kilku dni (tygodni?) ciągle myślę o jakiejś replice nad moim łóżkiem
. No w każdym razie nie chce przekraczać sześciu stów. Nie jestem synem Bill'a Gatesa (
), dlatego też nie chce wydawać kupy kasy na taką "zabawkę".