Dementorin napisał(a):Idę sobie po pierwszej lokacji a tu helikopter we mnie odpala rakiety i error. Czemu tak?
Odpowiedź masz w pierwszym punkcie FAQ... To wczesna wersja gry. Polecam obadać mojego patcha, który naprawia ten błąd.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Aby móc dokładnie zwiedzić mapki polecam użyć kamery z komendy demo_record. Unikamy w ten sposób spawnu przez co możemy spokojnie obejrzeć całe levele Później możemy ewentualnie trochę postrzelać itd dla rozrywki nim nas wyrzuci do pulpitu
Witam ! Gdy włączam builda 1935 to podczas gry czasami wywala mnie do pulpitu. Mam pewne podejrzenia, że jest to spowodowane przez spawn ludzi, mutantów itp. Czy jest jakiś patch, który to naprawi to i nie będzie wylotów do pulpitu? Czy mogę usunąć folder spawn(nie znam się na tym).
Najmocniej przepraszam za odkopanie tego tematu, ale mam problem. Wszystko ładnie działa, ale mam problem z dźwiękiem. Gram na słuchawkach, i nie słyszę wystrzału broni. Tylko słyszę cichuteńko wystrzały, jak się jakoś specyficznie ustawie, pewnie jest to wina efektu dźwięku przestrzennego EAX. Moje pytanie, czy ta się to jakoś naprawić?
Zapewne dostane złotą łopatę, ale mam pytanie, skąd mogę pobrać patcha, którego zrobił kowek do tego builda? Linki z opisu filmu na YT tym patchem nie działają.
Niestety nie mam tego w rarze, ale nic nie bójcie, bez wirusów
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack