Cytat:
Przetestowałem i od poprzedniego posta wyrzuciło mnie z 10 razy
Nie mogę pomóc bez dodatkowych informacji takich jak gdzie, w jakich okolicznościach bug się pojawił i co zostało zapisane w logu
barin napisał(a):a mi wyskakuje bugtrap gdy zaczynam rozmowę z generałem na początku gry :/
.... nie tylko podczas rozmowy z generałem w ogóle podczas prowadzenia dialogu z kimkolwiek, macie jakieś pomysły?
Najprawdopodobniej ma to związek z polską wersją gry, poza tym zmieniliśmy nieco dialogi wielu npc
adin napisał(a):barin napisał(a):a mi wyskakuje bugtrap gdy zaczynam rozmowę z generałem na początku gry :/
.... nie tylko podczas rozmowy z generałem w ogóle podczas prowadzenia dialogu z kimkolwiek, macie jakieś pomysły?
Najprawdopodobniej ma to związek z polską wersją gry, poza tym zmieniliśmy nieco dialogi wielu npc
więc... można temu jakoś zaradzić?
barin napisał(a):W barze i magazynach wojskowych artefakty po blowoucie są respawnowane w złych miejscach (bug) co oczywiście zostanie poprawione. Co do ich zdobycia, możesz wyskoczyć poza mapę od strony najemników (za wioską), jest jedno lub dwa miejsca gdzie można wskoczyć na skałę a później przez płot.
Pogan napisał(a):U mnie osobiście kiedy za pomoca transportera opancerzonego szturmowałem baze wolności(czyt. rozjeżdzałem) strzelali do mnie nawet zanim ich rozjechałem
The Bandits, Freedom, Monolith, and Mercenaries begin as enemies towards you.
portals napisał(a):Kiedy spolszczenie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości