r_populik napisał(a):@Pangia - lufa jest ruchoma, filmy w pierwszym poście zaktualizowane.
Propsy; dobrze, że pamiętasz o takich szczegółach cieszących oko.
Przy okazji - co Ci się nie podoba w animacji przeładowania AKS74U ?
Od zawsze nienawidziłem takich animacji przeładowania z wyjmowaniem magazynka magazynkiem. Takie to jakieś, kuźwa, pozerskie i zaciąga jakimś pieprzonym Wezwaniem do Podatku. I nie wiem nawet, czy w ogóle byłoby możliwe do wykonania, kiedyś miałem w rękach jakiegoś szkoleniowego AK dla strzelców ze Strzelca (czyli tego do nauki budowy, zdolnego tylko do oddania suchego strzału) i nie wykombinowałem, jakiego to trza by zawijasa zrobić, żeby takie coś nawyczyniać.
Nawet Strifer w Gunslingerze ma coś w tym stylu zrobione.
Zrobił też animację strzelby do L4D2, która niepoprawnie działa w trybie online (za dużo klatek w animacji ładowania), a nad którą też się wszyscy spuszczają i też nie wiem czego.
r_populik napisał(a):lukasz638 napisał(a):Czy animacja AKS74U jest w OWR dla Zewu Prypeci taka sama ?
Nie. Jest słabsza, bo zrobiłem ją sam.
Nie przesadzaj, ładnie wygląda. Mi się podoba, mniej przekombinowana. Troszkę im brakuje do perfekcyjności, ale jak dla mnie wciąż o wiele lepsze niż te z Shokera (w sumie nigdy nie lubiłem tego moda).
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!