Uwaga dla wszystkich którzy mają bugi oraz błędy z obecnym władcą zony pod TFW 3.8W najbliższym czasie wyjdzie kolejna wersja WZ, poprawiona, z wieloma nowościami, tylko cierpliwości
Teraz postaram się odpowiedzieć na wasze pytania:
"- wywala do pulpitu jak spawnuje pijawki" - To przez to że nazwa skryptu który jest wpisany jako te pijawki nie istnieje, to powoduje u ciebie crash, w najnowszej wersji będzie to poprawione.
"wywala do pulpitu jak chcę założyć SEVA Monolitu i ciężki pancerz Monolitu, egzoszkielet bez siłowników" - Monolit jako frakcja którą moglibyśmy grać lub dołączyć nie istnieje to pewnie główna przyczyna crashów
"gdy klikam na muzyka bandytów to nic się nie dzieje, a jak chcę muzykę Wolności to słyszę muzykę żywcem wyjętą z baru w Dziczy(SoC)" - To dlatego że smoq podmienił pliki muzyczne, aby wyglądały bardziej na takie z SoC (Chyba)
"kiedy chcę zespawnować np. najemnika weterana to pojawia się ekspert i na odwrót, tak jest ze wszyskimi" - To najwyraźniej prosty bląd w skrypcie, u mnie tego nie było, może sam sobie coś źle ustawiłeś, albo po prostu kubekpop zmienił.
- "kiedy spawnuje lidera Powinności to na dwie sekundy pojawia się przede mną powinnościowiec w masce, a potem szybki wypad do pulpitu, albo bugtrap" - Spawn postaci fabularnych zawsze wywoła crasha!! Nie spawnujcie ich, nie występują one w normalnym TFW więc powodują crash.
-"chcę obejrzeć pełen efekt emisji, ale nic się nie dzieje" - Dzieje się tylko "Pełny efekt emisji" oznacza wyświetlenie takiej pogody jaka jest np.: pół minuty przed emisją, nie ma grzmotów czy czegoś innego ale po minucie niebo powinno być czerwone jak w chwili emisji, trzeba tylko poczekać
"Wiem że za dużo wymagam ale dobrze by było gdyby była możliwość tworzenie oddziałów frakcji bo spawnując członków czystego nieba przy barierze nie tworzy oddziału tylko oddzielnych żołnierzy." - Rzecz prawie nie wykonalna, aby tworzyć oddziały potrzeba osobnego menu, należało by najpierw zrobić nowe menu a potem cudownie scalić je z menu obecnego Władcy Zony
"Prosiłbym też o usunięcie 2 "wdzianek" które po założeniu powodują crash: heavy_monolith_suite i kombinezon SEVA monolitu. Fajnie by było gdybyś dodał też części ciał mutantów." - W nowej wersji już usunąłem te crashujące wdzianka oraz niepotrzebne pendrive techników, które i tak nic nie robiły w TFW. Części mutantów również zostały dodane
"Dało by się dać możliwość edytowania relacji frakcji z graczem? Ponieważ nie chcę być chłopcem na posyłki typu: zdobądź PDA, przynieś skrzynkę sprzęt i tak dalej..." - Pracuje nad stworzeniem czegoś takiego, ale nawet jeżeli by mi sie udało, to marne są szanse na scalenie tego z TFW i WZ
. A jeśli chodzi o relacje to polecam sypać jakieś przedmioty np:. Amunicje w środku ich bazy, wtedy oni będą krzyczeć że to należy do nich a gdy już do ciebie podbiegną oddajesz im to i dostajesz ze to punkty relacji
"Hej mam pewien problem otóż gdy wchodzę do zakładki wdzianka niema tam hełmów." - Zostały dodane w nowej wersji WZ.
Mam nadzieje żę pomogłem
Naszywki, PDA frakcji, oraz egzoszkielet czystego nieba również został dodany do nowej wersji WZ