Chciałbym zaprosić Was na mój kanał. Nie jest to zwykły kanał "zagrajmy w" ale coś czego sam nie potrafiłem znaleźć na polskim Youtubie, a czego bym sobie na tym Youtubie życzył Postanowiłem, sam się za to zabrać, i tak... efektem tego jest już drugi sezon z pierwszym odcinkiem. Może za szybko na prezentację tego kanału, ale faktem jest, że nie da się za bardzo w dzisiejszych czasach rozwijać, bez jakiegoś Fitbacku... Cennych sugestii, rad...
Cała pierwsza seria jest totalnie spontaniczna tworzona na gorszym sprzęcie. Druga seria, to już intro, lepsza karta graficzna, lepszy dźwięk i lepsza kompresja video Również przygotowanie merytoryczne, a żeby tego było mało, dłuższe odcinki
POLOWANIE NA DZIKIE DZIKI - Stalker Zew Prypeci - MOD MISERY PL - s02e01
W tym odcinku, żeby nie zwariować od radia puszczanego przez Brodacza, wyruszam zapolować na dziki... zabieram Was ze sobą najnowszy odcinek drugiego "sezonu"
Chętnie wysłucham sugestii, ale nie besztajcie mnie za nadto, proszę sugestie budujące... i tak jest ciężko z motywacją puki co jakby nie było, to co robię sprawia mi bardzo dużo frajdy i bez motywacji. Jeśli macie wysoki współczynnik żenady, pozostańcie delikatni :p
Nie gram, ZWIEDZAM ! - nie biegam... LICZY SIĘ KLIMAT. Przywiązuję ogromną uwagę, do otaczającej mnie (jako gracza) wirtualnej scenerii. Nie może nic umknąć mojej uwadze. Bez raptowności, wnikliwie przyglądam się otoczeniu, rozkoszując się plenerami, lokacjami.
Nie lepiej po prostu zrobić inny, wyróżniający się na tle innych filmik a nie ciągle tylko to samo - gameplaye i gameplaye... ciągle to samo... Choć, filmik spoko bo nie idziesz tylko i mówisz: o! mutant! zabije go! tylko ciekawie opowiadasz o modzie itp, to mogę dać na +
Procesor: i5 3470 3.20Ghz/Karta Graficzna: Gainward GTX 650 Ti-1GB-128 bit/RAM: Goodram 6GB 1333Hz/Zasilacz: Silentium PC Vero L1/Dysk: Samsung HD502, 500GB/Obudowa: SilentiumPC Brutus M23 Pure Black/Monitor: Acer K22HQL https://www.youtube.com/watch?v=GgmMCp1nOlU Telefon: LG L Fino Tablet: Modecom FreeTab 1001
Hej dzięki za wpisy... zdaję sobie sprawę, że troszkę za mało dynamicznie mówię, ale tego mi sie chyba nie uda zmienić... co do gadki, no coż... słownik synonimów poszedł w ruch, tak samo cytaty... i o ile to co jest obecnie na moim koncie YT było robione na totalnym spontanie, o tyle drugi odcinek sezonu II będzie przygotowany...
nie długo premiera, liczę na więcej komentarzy chciałbym o ten temat się zatroszczyć, chciałbym żeby z tego wyszło coś więcej