lehoslav napisał(a):Do takiego projektu, jaki naszkicowaliście, niezbędni są ludzie z wiedzą i doświadczeniem. Patrząc na wasze niewinne buzie, nie spodziewam się po was ani jednego, ani drugiego. Sam młodzieńczy entuzjazm nie wystarczy, niestety.
Zresztą problemy zaczynają się już od samej sumy, którą zaplanowaliście. Na profesjonalną produkcję w takim rozmiarze to o wiele za mało, na amatorkę w stylu trailera to o wiele dużo. Jaki wniosek nasuwa się w pierwszym rzędzie? Taki, że nie macie pojęcia, na co się porywacie.ShaftWenders napisał(a):Jest wielu ludzi którzy wręcz kochają ten klimat i wielu będzie za.
To jest bardzo złe podejście. "Co z tego, że robimy gówno, fani i tak to łykną". Jasne, są tacy fani, którzy łykają wszystko w danym temacie, niezależnie od jakości. Ale jest ich niewiele. Tak czy siak, usprawiedliwianie niedoróbek takimi argumentami jest nie do zaakceptowania i bardzo źle wróży całemu projektowi.
ShaftWenders napisał(a):Napisałem do was z propozycją... Chcę zrobić coś dla ludzi bo niestety nie ma takiego filmu czy serialu a na sam start zostaję obrzucony błotem. Ludzie z doświadczeniem? Skąd pewność że go nie mamy? Co Ty możesz o nas wiedzieć? Nie znasz nas.
ShaftWenders napisał(a):Chcę podejść do tego tak jak powinno się do tego podejść.
ShaftWenders napisał(a):Chcę zrobić coś dla ludzi bo niestety nie ma takiego filmu czy serialu a na sam start zostaję obrzucony błotem.
ShaftWenders napisał(a):Ludzie z doświadczeniem? Skąd pewność że go nie mamy? Co Ty możesz o nas wiedzieć? Nie znasz nas. Nie ocenia się ludzi po wyglądzie
ShaftWenders napisał(a):Kwota jest wystarczająca, bo nie wiem czy wiesz największy koszt większości produkcji to aktorzy.
ShaftWenders napisał(a):Trailer był wymagany do projektu na stronie i został wykonany z Materiałów stworzonych przed pomysłem na film.
ShaftWenders napisał(a):Na chwile obecną przepraszam, ale nie stać mnie by wynająć studio żęby mi np. nagrali Trialer.
ShaftWenders napisał(a):Chcę podejść do tego tak jak powinno się do tego podejść.
ShaftWenders napisał(a):Chcę zrobić coś dla ludzi bo niestety nie ma takiego filmu czy serialu a na sam start zostaję obrzucony błotem.
ShaftWenders napisał(a):Ludzie z doświadczeniem? Skąd pewność że go nie mamy? Co Ty możesz o nas wiedzieć? Nie znasz nas. Nie ocenia się ludzi po wyglądzie
ShaftWenders napisał(a):Kwota jest wystarczająca, bo nie wiem czy wiesz największy koszt większości produkcji to aktorzy.
ShaftWenders napisał(a):Trailer był wymagany do projektu na stronie i został wykonany z Materiałów stworzonych przed pomysłem na film.
ShaftWenders napisał(a):Na chwile obecną przepraszam, ale nie stać mnie by wynająć studio żęby mi np. nagrali Trialer.
ShaftWenders napisał(a):Chcę zrobić coś dla ludzi bo niestety nie ma takiego filmu czy serialu
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości