Nie ma co przesadzać z tymi błędami...Jest ich na pewno mniej niż w nowych grach AAA, zwłaszcza of Ubisoftu
Wersja 1.3003 była stabilna,przechodziłem tą wersję 2 razy i miałem może ze 2 wyloty w ciągu całego przejścia. Grałem ostatnio w wersje 1.4005 i doszedłem do X18 i nie miałem ani jednego wylotu. Tylko raz przy wczytaniu save coś nie zaskoczyło bo mutanty i inni stalkerzy mnie unikali, jakbym był niewidoczny. Pomogło przeładowanie zapisu.
Wiadomo to X-Ray a Lost Alpha jest modem bardzo upakowanym w różne "ficzery" więc trzeba mieć na uwadze,że coś może nie zatrybić, ale to nie u kazdego. U jednego LA będzie działać super a u innej osoby mogą być wyloty na każdej lokacji.
Wracając do tłumaczenia. Spolszczone jest już ponad 3/4 plików i jeśli dobrze pójdzie to zaraz po świętach będzie gotowa wersja do testów. Zrobione będzie 2 wersje tłumaczenia, do podstawowych broni i do dlc PRM Weapon pack.
Kilka osób pisało mi, że woli grać na standardowym zestawie broni, więc będzie można sobie wybrać czy grać ze standardowym packiem czy z dlc. W spolszczeniu będzie też mały bonusowy dodatek poprawiający kilka elementów graficznych i dzwiękowych oraz nowy hud
------------------------
Pracę nas spolszczeniem prawie zakonczone. Do końca tygodnia wysyłam wersję do testów i potrzebuje testerów. 2ch już mam poszukuje jeszcze minimum 3 ale im więcej tym lepiej.
Jeśli ktoś jest chętny niech się zgłosi tu lub na drugim forum i podeślę pliki do gry. Akurat na majówkę bedzie co robić