Jeśli uważasz, że jest ok i czujesz się z tym dobrze inwestując grube tysiące w coś co nie było nawet dobrze przetestowane właściwie nigdzie w necie to spoko, graj dalej w rosyjską ruletkę, co mi do tego.
Nigdzie nie napisałem, że KFA2 jest "cacy" tylko, że "już lepiej było KFA 2 brać" bo te karty chociaż miały rzetelne testy chociaż ja osobiście jeśli już to brałbym prędzej Palita niż KFA2 bo w tej generacji ich karty miały lepsze opinie niż podmarka KFA2, co generacja to znowu jest tańcowanie. Tu nie chodzi o złośliwość z mojej strony, taki mam sposób bycia jakbyś już zapomniał tu na forum - ogólnie najlepszą opcją jest branie kart producentów mainstreamowych, które są dogłębnie przetestowane, później za kilka lat nawet łatwiej je sprzedać tym bardziej jeśli brałbyś model dobrze oceniony i popularny, powodzenia w odsprzedaniu Manli.
Jak wiadomo zepsuć może się wszystko niezależnie od firmy czy modelu jednak ja osobiście wolę wiedzieć co w karcie siedzi i czy jest ona na dłuższą metę warta inwestowania tak dużych pieniędzy, czy nie ma żadnych wad itp. Tego w przypadku Twojego wyboru nie potrafiłem nigdzie w necie znaleźć, nawet żadne liczące się zagraniczne portale nie robiły review albo ja nie potrafię szukać.
Gdyby ceny kart oscylowały nadal w normalnych granicach MSRP to nie byłoby tematu, a tak po prostu staram się uświadomić Ci żebyś zmienił jeszcze zdanie póki masz czas.