caleb59 napisał(a):A u mnie z kolei jakiś burdel z instalatorem tego moda - odpalam instalator SGM_COP_v1.4.5.exe i proces po chwili zdycha (brak odpowiedzi w menadżeże zadań) - po starcie minimalizuje się na pasek startu i tyle - jakiś syf chyba nie mod...
---------------
OMFG instalator "odciął" się po 2-3 minutach piłowania plików - żal.ru... Testujemy dalej...
Miałem to samo, tylko że u mnie w ogóle się nie pojawiał.Już miałem wchodzić na forum i pisać a tu nagle instalacja.
Mod jest ... nudny.Na razie znalazłem tylko nowy artefakt ale nie przypadł mi do gustu (zadanie nie przypadło ;d).
Chciałeś błędy w tłumaczeniu? Kilka znalazłem.Małe ale literówki też się liczą.Nie mam screenów ale za to : W spalonym gospodarstwie spotkałem bandytę i pogadałem z nim.O myszy czy czymś.Błąd? moi zamiast moim.Z prof. też kilka błędów było.No cóż, pogram jeszcze i go ocenię.Na razie marne 7.5/10.
@caleb : Właśnie zobaczyłem.Nie wiem czym to może być spowodowane.Ja z Brodaczem problemów nie miałem.Tylko z tym co do Skadowska prowadzi...mutki wpadły na niego i zabiłem je, a on? Zaczął do mnie strzelać no i new game.