W sklepie nie zawsze złożą Ci kompa dobrego. Tutaj masz dowód, że zrobili to na odwal. Lepiej ty mi powiedz jaki masz zasilacz. Nie wiem czy to prawda czy nie według innych ale moim zdaniem ustawiając na tej karcie wysokie ustawienia w metro, popełniasz błąd. To tak jakbyś miał czapkę nike, bluzę pumy, spodnie od adidasa i buty z manhattanu za 50 zł. Tak można to porównać. Dobre zestawy z 9600 GT to Intel Core 2 Duo E6750-E6850, 2-3 GB 1066 RAM, np. Chieftec jakiś 500 Watt albo Tagan, i np. Asus P5Q SE2. To jest najlepszy wg. mnie zestaw do OC jak i gier współpracujący z kartami pokroju 9600GT. Oczywiscie zamiast 9600GT wziąłbym 8800GT, ale mniej więcej tak. A ty masz
Quada 3 GHz i 4 GB RAM. Tutaj 9600GT po prostu nie pasuje. Procesor się marnuje przy tej karcie bo ona nie wykorzysta jego mocy. Sam procesor grafiki nie pociągnie i to, ze on spełnia wymogi gry i to z zapasem to nie znaczy, że karta da radę. Komputer jest jak organizm. W tym momencie masz ciało 20 latka z sercem 40 latka. Więc wyobraź to sobie
U mnie wszystko jest od 40 latka xD I działa jak należy. W metro w DX 9 na wysokich spokojnie mam 30 klatek i niżej nie schodzi. A Twój proc chciałby po prostu więcej. Mózg chce poskakać, ale serducho nie daje rady. Rozumisz?