misja dla Łukasza - brak klucza

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

misja dla Łukasza - brak klucza

Postprzez jpikm w 04 Sie 2014, 19:47

Witajcie Striełoki ;)

PDA nie pokazuje mi gdzie ten klucz. Dużo wcześniej ich tam wymordowałem i nie ma żadnego barmana. Nie wiem jak dokończyć misję bez klucza. Zamieszczam screeny. Jakieś pomysły? ;) No chyba, że chodzi o inne miejsce. W nocy też byłem ale pustkami świeci. Gram na 1.3002 + odpowiednie spolszczenie.

PS. Tak na marginesie to bug buga goni w tej grze ale mimo wszystko jest zaje*ista ;)
Dotychczas miałem jedynie problem przy spotkaniu z doktorkiem gdzie gra wywalała i trzeba było pobrać rozpakowanego patcha. Ogólnie to jeszcze ciemno jak w dupie i ciągle z latarką latam ;)
Image
Image
jpikm
Kot

Dołączenie: 04 Sie 2014, 19:31
Ostatnio był: 18 Wrz 2014, 00:24
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: misja dla Łukasza - brak klucza

Postprzez apg2312 w 04 Sie 2014, 21:29

jpikm napisał(a):PDA nie pokazuje mi gdzie ten klucz. Dużo wcześniej ich tam wymordowałem i nie ma żadnego barmana. Nie wiem jak dokończyć misję bez klucza.

Klucz ma barman najemników na Placu Budowy, leży bodajże koło niego na ladzie - podobna sytuacja, jak z kluczem handlarza bandytów w Dolinie Mroku. No ale skoro ich wybiłeś (domyślam się, że barmana też), to raczej wątpię, żeby się zespawnował.
W LA wbrew pozorom nie stosuje się starej piosenki :
"Chłop żywemu nie przepuści!
Chłop żywemu nie przepuści!
Jak się żywe napatoczy,
Nie pożyje se a juści!"
I have no right to ask this of any of you... but will you follow me...one last time ?

Za ten post apg2312 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive jpikm.
Awatar użytkownika
apg2312
Tropiciel

Dołączenie: 28 Wrz 2009, 21:41
Ostatnio był: 18 Wrz 2019, 08:49
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 76

Postprzez jpikm w 04 Sie 2014, 21:46

Wybaczcie - wszystko się zgadza- po prostu miałem udać się na plac budowy, a ja szukałem tam gdzie te beczki na statku rozwaliłem.
Moja nieuwaga... Tak to jest jak dzieci się plączą, a żona marudzi. No to mówię, że w zonie jestem i jak nie ogarnę mózgozwęglacza to wszyscy umrzemy ale nie bo to bo tamto... Kobiety...

PS.W głównym menu po wciśnięciu klawisza F2 mamy LA Tools Kit i tam jest opcja spawnowania objektów - może tym się da zrespić sobie obiekt pod nogami tylko jaki to będzie kod itemka... ;)

Dziękuję za pomoc.

Za ten post jpikm otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive apg2312.
jpikm
Kot

Dołączenie: 04 Sie 2014, 19:31
Ostatnio był: 18 Wrz 2014, 00:24
Kozaki: 1

Postprzez apg2312 w 04 Sie 2014, 23:30

NZMC :)
Klucz dla Łukasza to powinien być
forg_key
Z tym, że ja tego zadania nie ukończyłem (i nie tylko ja), i musiałem się wracać kilka sejwów wstecz.
Sam możesz poczytać :
viewtopic.php?f=64&t=24238
Jest w tym temacie także rozwiązanie na problem z latarką :)
I have no right to ask this of any of you... but will you follow me...one last time ?

Za ten post apg2312 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive jpikm.
Awatar użytkownika
apg2312
Tropiciel

Dołączenie: 28 Wrz 2009, 21:41
Ostatnio był: 18 Wrz 2019, 08:49
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 76

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości