I co dalej?

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

I co dalej?

Postprzez igla2008 w 05 Sie 2014, 11:51

Mam problem, polazłem do tego całego Walesa oddałem mu wszystko a ten skierował mnie do Fabryki Rostok po dokumenty. Udałem się tam, jednak okazało się, że nie mogę tam wejść! Teren Wojskowy wstęp wzbroniony, ponieważ nie za bardzo chce mi się dalej wykonywać dla niego zadania, czy nie będzie problem jeśli teraz wrócę do X-18 zbiorę resztę dokumentów dla pułkownika i wrócę do baru? Bo nie ukrywam, że chciałbym popchnąć fabułę dalej, czy będzie się dalej dało grać jeśli pójdę do baru i zaczną dalej robić misję dla powinności? Czy misje dla Grzechu są obowiązkowe?
http://forum.wojnyfrakcji.org/forum/index.php http://www.wojnyfrakcji.cba.pl/index.php :D Dziękuje dobranoc... znowu padło :D To już się robi tragiczne. Jak można cały czas tak nieudolnie tym zarządzać... Ale tak to jest jak cały czas te same osoby trzymają stołki choć dawno żadnych pomysłów już nie mają.

Za ten post igla2008 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive kondziuxpl1.
Awatar użytkownika
igla2008
Ekspert

Dołączenie: 20 Sty 2012, 00:45
Ostatnio był: 20 Lis 2024, 10:32
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 48

Reklamy Google

Re: I co dalej?

Postprzez johny caravagio w 08 Sie 2014, 18:31

Z tego co pamiętam, to
:

właśnie kiedy oddasz dokumenty Pietrence czy komuś tam z powinności otworzy CI się możliwość przejścia do Rostoku.

Fabuła jest baaardzo liniowa, więc te zadania, które Ci się pojawiają z automatu chcąc nie chcąc trzeba wykonać. No może z małymi wyjątkami, ale to już pod koniec rozgrywki
johny caravagio
Kot

Dołączenie: 04 Lis 2012, 15:25
Ostatnio był: 25 Gru 2014, 21:18
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 1

Re: I co dalej?

Postprzez LECH w 08 Sie 2014, 22:24

Nie, chodzi o to, że masz przejść do Rostoku przez Wysypisko bo tamto przejście aktualnie jest zarezerwowane dla wojska.
Awatar użytkownika
LECH
Stalker

Dołączenie: 28 Cze 2011, 20:40
Ostatnio był: Wczoraj, 16:16
Miejscowość: Jarocin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 10

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość