Wylot (przejscie z DarkValey -> Darkscape)

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Wylot (przejscie z DarkValey -> Darkscape)

Postprzez Grosso w 22 Lip 2014, 16:08

Witam podczas przejazdu/przejscia z Doliny Mroku do Darkscape mam wylot do pulpitu, niezaleznie czy ide z buta czy jade autem, zawsze to samo przez co stoje w miejscu z fabułą

Kod: Zaznacz wszystko
Engine error. Last line in stack trace:
 CDialogHolder::operator=()+3078252 byte(s)   D:\Program Files (x86)\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\bins\xrGame.dll

Edit:
Patch jest wgrany.
Opcja przejscia przez kordon odpada (probowalem wlasnie)
PRoba przejscia na innych renderach tez nie zmienia niczego, nie mam pojecia co dalej ;s po prostu utknąlem w miejscu ^^
Grosso
Kot

Dołączenie: 03 Maj 2014, 21:05
Ostatnio był: 02 Lip 2017, 01:15
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Wylot (przejscie z DarkValey -> Darkscape)

Postprzez Grosso w 14 Sie 2014, 13:51

Witam podczas przejazdu/przejscia z Doliny Mroku do Darkscape mam wylot do pulpitu, niezaleznie czy ide z buta czy jade autem, zawsze to samo przez co stoje w miejscu z fabułą

Kod: Zaznacz wszystko
Engine error. Last line in stack trace:
 CDialogHolder::operator=()+3078252 byte(s)   D:\Program Files (x86)\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\bins\xrGame.dll

Edit:
Patch jest wgrany.
Opcja przejscia przez kordon odpada (probowalem wlasnie)
PRoba przejscia na innych renderach tez nie zmienia niczego, nie mam pojecia co dalej ;s po prostu utknąlem w miejscu ^^

- - -

Na patchu 1.3003 mam ten sam problem, co ciekawe na 1.3000 i na 1.3001 tego problemu nie bylo... po prostu swietnie :) jakies pomysly ? moze jak wgram cała lokacje od kogos komu wszystko smiga to cos pomoze ?

Uwagi moderatora:

Na drugi raz zedytuj posta i podbij temat. - Wheeljack
Grosso
Kot

Dołączenie: 03 Maj 2014, 21:05
Ostatnio był: 02 Lip 2017, 01:15
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości