przez SpiQ w 21 Sie 2014, 21:05
Witam, mam dwa pytanka.
1. Miałem dziwnego buga z zadaniami, nie mogłem ich oddawać, jak i brać nowych, przykładowo, przeprowadzam dialog u Kreta dotyczący skrytki w podziemiach, po jego zakończeniu nic się nie dzieje, dialog można odpalić jeszcze raz. Zaczęło się od tego, że po przejęciu tych magazynów na Wysypisku po rozmowie z tym gosciem, który miał informację o Strieloku gra zaczęła piekielnie scinać, zrobiłem quick save, wyszedłem z gry, wszedłem z powrotem. Na mapie nie było zaznaczonej lokalizacji Kreta, nie mogłem porozmawiać z tym typem w magazynach, zabiłem go, przeszukałem, i wtedy dopiero zaznaczyło mi tą lokację. Oczywiscie grę zacząłem od nowa, ale czy ten błąd jest powszechny, czy to tylko taki jednorazowy wybryk?
2. U Lisa na początku w Kordonie idzie ulepszać przedmioty, jest tam po kilkanascie opcji ulepszeń, ale są one co najwyżej dziwne. Jest ten krótki opis, i poniżej statystyki jakie daje, i jest np. +27% celnosci za 150, i +8% celnosci już za 450. Niektore statystyki są nie podpisane, inne są głupie, pokroju odrzut pistoletu zmniejszony o 1%. To jaki bug spolszczenia, czy jak?