Lista NPC naprawiających sprzęt

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Lista NPC naprawiających sprzęt

Postprzez silence333 w 10 Wrz 2014, 22:31

Otóż jestem szczęśliwie w Prypeci po wielu perypetiach, problem polega na tym że od (sytuacja, spojler alert :D)
:

Ataku na bar i przenosin go do przedmieść Prypeci
nie spotkałem nikogo nigdzie kto by naprawił mi sprzęt. Ani naukowcy w Prypeci ani Wojsko, ani w Powinności
:

w nowym barze
nie spotkałem się z opcją dialogową na ten temat.

Udało mi się tyle w egzoszkielecie przejść (w którym biegać nihuhu) i jest już w dość tragicznym stanie :P Ponadto chciałbym spytać gdzie w owej lokacji znajduje się jakiś NPC z kaską, czy może trzeba wrócić do barmana żeby posprzedawać zalegający towar (tego przez egzoszkielet chciałbym uniknąć bo powoli to idzie, a auto zostało przed 'szpitalem').

Jeśli ktoś się czuje na siłach myślę, że przydała by się mapka Prypeci z oznaczonymi npc typu barman, chyba że oprócz jego i sidorowicza nie ma w Lost Alpha innych (a przydali by się bo teren gry ogromnie większy), oraz Ludzi z opcją naprawy :)

Edit:
Doczytałem o bugu, że powrót do prypeci też trzeba przez podziemia bo gra odrzuca nasze zaloty do quick travel w tej kwestii więc raczej będę wolał przeboleć i zostać tutaj niż jeszcze raz się mordować :D
silence333
Kot

Dołączenie: 04 Gru 2009, 21:48
Ostatnio był: 25 Sie 2015, 21:40
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: Lista NPC naprawiających sprzęt

Postprzez J-J w 11 Wrz 2014, 14:26

Sprzęt możesz naprawić u Wolności w przedmieściach Prypeci. Sprzedawca Wolności jest jednocześnie mechanikiem, a nazywa się Kutwa. A w samej Prypeci polecam poczekać na tajnych sprzedawców, sprzedasz trochę złomu i możesz kupić coś ciekawego.
Napisałeś:
Jeśli ktoś się czuje na siłach myślę, że przydała by się mapka Prypeci z oznaczonymi npc typu barman, chyba że oprócz jego i sidorowicza nie ma w Lost Alpha innych (a przydali by się bo teren gry ogromnie większy), oraz Ludzi z opcją naprawy :)

Takich ludzi jest więcej : Oprócz Sidka i Barmana jest jeszcze Alex na Placu Budowy, Ugrymil (chyba tak się nazywa) w magazynach wojskowych. Podczas gdy barman przebywa na przedmieściach Prypeci jego miejsce w starym barze zajmuje Peterenko, staje się on sprzedawcą i mechanikiem. A naprawiać sprzęt potrafi jeszcze Lis ale to trochę nie po drodze :)

Za ten post J-J otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive silence333.
Awatar użytkownika
J-J
Kot

Dołączenie: 17 Mar 2014, 23:57
Ostatnio był: 01 Lut 2021, 21:17
Miejscowość: Zewnętrzne Rubieże
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 8

Re: Lista NPC naprawiających sprzęt

Postprzez Brandt w 11 Wrz 2014, 23:57

I jeszcze do powyżeszej listy nada się ojczulek Diodor z Jantaru.
"Będziesz współpracować albo poznasz świat bólu!"
Brandt
Kot

Dołączenie: 20 Lip 2014, 15:32
Ostatnio był: 07 Kwi 2015, 21:47
Miejscowość: Kostnica
Frakcja: Zombie
Kozaki: 1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość