Stan gry

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Stan gry

Postprzez Woland w 26 Wrz 2014, 18:35

Na jakim etapie obecnie są prace nad uczynieniem tej gry zdatnej do grania? Wyszyły już patche? Jak sprawność gry, stabilność?

Za ten post Woland otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive piotrkol7,
Negative User 100.
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Reklamy Google

Re: Stan gry

Postprzez piotrkol7 w 30 Wrz 2014, 16:31

Gra naprawdę prezentuje się dobrze. Wiele osób zniechęciło się na początku gry, bo Sidor dawał zadania typu "pójdź tam, weź to i wróć", ale potem gra się rozkręca! Lokacje wyglądają super, co prawda są małe niedociągnięcia, ale to nie są poważne błędy. Nie wiem jak u innych, ale ja jestem dosyć daleko już, bo w Rostoku (to nie Bar). Fabuła na wielki plus, dużo zwrotów akcji, fajnie wszystko zrobione, bardzo ją wydłużyli, ale nie było momentów bym się nudził. Niestety dużo biegania i mało pojazdów, to mnie boli, szczególnie w Darkscape, dokąd trzeba dosyć sporo wracać. Klimat powala na kolana. Bardzo fajny ambient, szczególnie w laboratoriach - to już nie jest ten szum wentylatorów i co parędziesiąt sekund jakieś skrzypnięcie, tylko naprawdę losowe dźwięki, hałasy, ma się wrażenie, że zaraz coś wyskoczy zza drzwi. Cóż, co ja się będę rozpisywał, żadna część stalkera mnie nie wciągnęła jak Lost Alpha, aż dziwi mnie to, że to robota fanów, a nie profesjonalnego studia. Ściągaj, zdecydowanie polecam ;)
EDIT:
Zapomniałem jeszcze słówka o dubbingu powiedzieć - też super kawał roboty, każda cutscenka (których dosyć sporo) jest dubbingowana, tak samo duża część dialogów. To też daje niezły klimat, Sidorowicz ma głos niemal jak w vanilli.
Awatar użytkownika
piotrkol7
Stalker

Dołączenie: 25 Lis 2010, 21:06
Ostatnio był: 21 Lis 2020, 16:52
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 19

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość