przez apg2312 w 06 Maj 2014, 23:41
Miło by było, gdyby był przeniesiony system modernizacji broni z CS lub CoP - o ile jest to możliwe, a IMHO jest...choć oczywiście, mogę się mylić.
Ale fakt, że w LA drzewko modernizacji jest wyjątkowo niedopracowane, trzeba wszystko robić na ślepo, metodą prób i błędów, bo nie wiadomo jaka jest dostępna następna modernizacja.
Już chyba lepiej by było, gdyby dla każdej broni był możliwy był wybór tylko 1 z 4 modernizacji - celność, trwałość, szybkostrzelność, zwiększenie magazynka. Ewentualnie może nawet wszystkich ? I oczywiście naprawa broni. Dla kombinezonów też jakieś podobne, proste drzewko. Ale powinni to robić także handlarze, w ogóle żeby było więcej NPC-ów naprawiających broń - ja spotkałem 3. Lis na Kordonie, Petrenko w Barze i jeden powinnościowiec na Jantarze. Trochę skromnie niestety...
Tak na marginesie - przy przejściu tunelami do Prypeci w skrzynce znajdujemy zestaw naprawczy - tylko co z tego, skoro on też nie działa ?
Niestety, przy próbie użycia zestawu następuje CTD bez żadnego loga...
I have no right to ask this of any of you... but will you follow me...one last time ?