Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs
Witam jak w temacie, oblazłęm całą bazę monolitu, wejście mam zaznaczone w miejscu gdzie jest podest przed głównym wejściem do bazy. Rozumiem że znajduje się one gdzieś w podziemiu tylko nie mogę go znaleźć
Ok znalazłem w internetach, a wiecie jak pobrać ten plik mutants ze starego kompa? Ja mam przycisk DOWNLOAD nie aktywny i nie da rady pobrać tego pliku
Grzesiek - już było wiele razy mówione. Po pierwsze, musisz mieć kupiony pendrajw (taki zielony) od Barmana. Po drugie - najpierw idź ze znalezionymi w labie papierami do Pietrienki, a dopiero potem wróć tam ponownie i ściągnij plik.
SHOGUN66X napisał(a):Do x-18 mozna tez wejsc przez dziure w podlodze w holu,w miejscu gdzie jest anomalia,ale wyjscia w takiej sytuacji nie ma,drzwi zamkniete
Naprawdę nie da się wtedy w ogóle wyjść? Nie ma żadnego sposobu? Ukrytego przejścia?
W jaką wersję gry grasz? Próbowałeś wczytywać wcześniejszy save? Sprzed wejścia do x18? Gra jest trochę kapryśna, wczytywanie wcześniejszych sejwów to standardowa procedura naprawcza.