[PROBLEM] Handel z Petrenką

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: [PROBLEM] Handel z Petrenką

Postprzez Radeczek69 w 11 Cze 2014, 21:04

Witam, mam problem ze sprzedażą sprzętu u Petrenki w barze. Sprzedałem mu już całe tony zaopatrzenia aż w końcu przestał przyjmować ode mnie przedmioty, wszystkie bardziej wartościowe jak broń w oknie handlowym zmieniły kolor na czerwony. Wygląda mi to na jakiś limit, który jest nałożony na handlarza co do ilości kupionych przedmiotów lub ich wartości. Czy wie ktoś jak to rozwiązać? Może jest gdzieś jakiś plik związany z asortymentem handlarzy, bo nie mogę takowego znaleźć? Pozdrawiam.

- - -

Odświeżam. Naprawdę nikt nic nie wie? Może chociaż jest jakiś pliki .ini dotyczący handlarzy, ktoś może naprowadzić jeśli takowy plik istnieje?

Uwagi moderatora:

Zamiast pisać nowego posta zedytuj starego i podbij temat. - Wheeljack
Radeczek69
Kot

Dołączenie: 27 Maj 2012, 17:43
Ostatnio był: 15 Cze 2014, 18:03
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez kondotierfred w 12 Cze 2014, 13:47

Spróbuj mu sprzedawać na raty. W LA, nie miałem takiego problemu, ale były w innych modach. Zbyt duża ilość sprzętu wystawiona do sprzedaży, dawała komunikat o braku pieniędzy, a ponowne przeprowadzenie handlu na raty, pozwalało sprzedać wszystko.
Awatar użytkownika
kondotierfred
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2011, 21:31
Ostatnio był: 20 Cze 2023, 18:48
Kozaki: 25

Postprzez qqprim w 11 Wrz 2014, 22:15

cóż, widzę, że mam ten sam problem - jest jakiś limit - mi przyjął 1 droższą broń i broń na czerwono, potem jeszcze 2 granaty, potem kilka sztuk różnej amunicji i koniec - nie pomagało sejwowanie po drodze. czekam więc razem z autorem posta na rozwiązanie :)
qqprim
Kot

Dołączenie: 15 Sie 2014, 14:12
Ostatnio był: 23 Wrz 2014, 20:25
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Noiseless Pistol (PB1s)
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości