Freeplay

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Freeplay

Postprzez Kacper777 w 16 Sie 2014, 20:14

Skończyłem właśnie LA (serdeczne gratulacje dla twórców, gra jest super uper i w ogóle) i mam pytanie. Gdzie mogę zgarnąć jakąś misję bo słyszałem, że na freeplayu takowe są. I nie chodzi mi o badziew typu zabij mutanty czy przynieś część ciała mutanta. Czy nie powinna mi się pojawić jakaś misja zaraz po wczytaniu Kordonu?

P.S. Gdzieś wyczytałem, że Duch mówi w filmiku końcowym coś o wakacjach na Alasce :D , ale u mnie nic takiego nie było. Czy coś przegapiłem? Czy ktoś wie o co chodzi?
Kacper777

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Reklamy Google

Re: Freeplay

Postprzez DARTHARD w 16 Sie 2014, 21:36

Koło sidrowicza jest ciało z PDA, jeśli je weżniesz to dostaniesz misje związaną z sejfem.

Za ten post DARTHARD otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gość, jacu377.
DARTHARD
Kot

Dołączenie: 08 Lip 2014, 21:58
Ostatnio był: 06 Lis 2017, 22:43
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Bulldog 6
Kozaki: -1

Re: Freeplay

Postprzez siersciucho w 16 Sie 2014, 22:24

Misja z sejfem to chyba jedyne dodatkowe zadanie we freeplayu. Poza nią przy przejściu z Kordonu na wysypisko jest mały quest/a raczej rozmowa ze stalkerem.

Mogły Ci jeszcze pozostać misję od Łukasza z bazy Wolności, Alexa z Placu budowy i Krugłowa, jeśli nie wykonałeś ich podczas trwania głównego wątku (jeśli się biegło na zabicie to łatwo było je przeoczyć).

Jeśli ktoś wie o czymś innym jeszcze to chętnie posłucham.
Awatar użytkownika
siersciucho
Stalker

Dołączenie: 20 Lip 2014, 15:11
Ostatnio był: 22 Lis 2015, 13:25
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 14

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 6 gości