Problem z Lokacją RADAR

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z Lokacją RADAR

Postprzez DarkSZTAKLER w 07 Sty 2018, 19:40

Witam postanowiłem sobie zagrać w stalker lost alpha DC no i wszystko ładnie pięknie dochodzę w lini fabularnej do Lokacji RADAR mam tam pogadać z tym krzywym zombiakiem ale jak wchodzę na tę lokację to odpala mi się psi emision i odlicza 4 minuty po tym czasie umiera postać co zrobić ? może ja coś źle zrobiłem ?? poomocy bo utknąłem
DarkSZTAKLER
Kot

Dołączenie: 07 Sty 2018, 19:23
Ostatnio był: 08 Sty 2018, 23:25
Frakcja: Grzech
Ulubiona broń: Threaded SPSA-14
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z Lokacją RADAR

Postprzez MOS w 09 Sty 2018, 00:00

Masz jakikolwiek hełm psioniczny??

Ja mam pytanie podobne. Po wyjściu z X2 idę na cmentarz pogadać z Duchem i po rozmowie jest czarny ekran z napisem "parę godzin później" i ginę z pragnienia. I tak do bólu, nawet jak wypije wagon wody.
Awatar użytkownika
MOS
Stalker

Dołączenie: 15 Paź 2009, 10:54
Ostatnio był: 15 Mar 2020, 20:45
Frakcja: Grzech
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 4

Postprzez talib889 w 01 Lut 2018, 19:25

DarkSZTAKLER napisał(a):Witam postanowiłem sobie zagrać w stalker lost alpha DC no i wszystko ładnie pięknie dochodzę w lini fabularnej do Lokacji RADAR mam tam pogadać z tym krzywym zombiakiem ale jak wchodzę na tę lokację to odpala mi się psi emision i odlicza 4 minuty po tym czasie umiera postać co zrobić ? może ja coś źle zrobiłem ?? poomocy bo utknąłem

Musisz założyć swojej postaci hełm psioniczny który dostałeś od naukowców (bądź znalazłeś ulepszoną wersję w podziemiach Countryside)
talib889
Kot

Dołączenie: 01 Wrz 2014, 11:23
Ostatnio był: 01 Lut 2018, 19:52
Frakcja: Najemnicy
Kozaki: 1

Postprzez Poldzer w 01 Lut 2018, 19:38

MOS napisał(a):Masz jakikolwiek hełm psioniczny??

Ja mam pytanie podobne. Po wyjściu z X2 idę na cmentarz pogadać z Duchem i po rozmowie jest czarny ekran z napisem "parę godzin później" i ginę z pragnienia. I tak do bólu, nawet jak wypije wagon wody.

Nie masz artefaktów na pasie zwiększających głód/pragnienie?
Awatar użytkownika
Poldzer
Legenda

Dołączenie: 02 Paź 2013, 17:17
Ostatnio był: 20 Mar 2026, 17:05
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 239

Postprzez djcycu w 01 Lut 2018, 23:44

To się podpinam... Jestem na lokacji Forest. Mam pomóc jakiemuś stalkerowi w kopalni. Emisje psioniczne w postaci generowanych duszków zabijają szybciej niż potrafię to utłuc i uciec. Nie wiem gdzie uciekać bo zawsze brakuje mi czasu na znalezienie innej drogi nie wspominając o bugach które zmuszają mnie do odpalania gry na nowo by wczytać ostatni save. Czy potrzebuję lepszej ochrony przed emisjami psi? Mam tylko skalibrowany już bloker od Sacharowa. Nie byłem jeszcze u DeeDee bo póki co kończę zadania dla Pietrienki nim bar... Kto wie to wie...
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez caleb59 w 01 Lut 2018, 23:52

Tam chodzi o to by podnieść artefakt Kompas, znajduje się on za skrzynkami koło metalowych drzwi po zejściu drabinką niżej,
:

kiedy go podniesiesz i wybiegniesz z kopalni zaatakuje Kontroler i dwa lub trzy Karliki po czym okaże się, że: a) ten konający stalker, który wzywał pomocy i dał zadanie sprawdzenia kopalni był wytworem umysłu Kontrolera lub b) cwaniak udawał rannego i chciał okraść gracza kiedy ten padnie chociaż ja jestem za opcją "a)" bo po wyjściu z kopalni i załatwieniu Kontrolera z ekipą ranny stalker znika
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |

Za ten post caleb59 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wave.
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: Wczoraj, 23:41
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 679

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości