Runes of Magic - co to jest i czy ktoś w to to grał...

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Re: Runes of Magic - co to jest i czy ktoś w to to grał...

Postprzez Pyr0 w 02 Sie 2010, 12:04

Co do samej gry... zrzynka z WoW'a ;/ .I właśnie dlatego ją lubię :D . Nie koniecznie dlatego że jest zrzynką ale dlatego że mogę pograć w WoW'o podobną grę za darmo :wink: . Jedyne co jest do dupy to... waga i długość aktualizacji :O . Sama gra ściągała mi się... niecały dzień od ok.10 do 23 a potem te aktualizacje ;O robiły mi się uwaga! trzy dni. pierwsze podejście godz. 10 (czyli moje uruchomienie komputera :wink:) do wieczora...nic. Drugi dzień! tak samo dupa. Trzeci tak samo tyle że się skończyło :E . Tak więc gra bardzo dobra chociaż zrzynka z WoW'a. Plusów nie będę wymieniał ale minusy macie bardzo ładnie już w mojej wypowiedzi zaznaczone :wink: .
Polecam :) .

pzdr
"We believe in power of music to change lives" - Tim Mcllrath
Image
Windows 7 Home Premium 64bit
Intel Core i5 760/ 2.80 Ghz
Gigabyte Radeon HD5770 1024MB
Goodram 2x2GB
Awatar użytkownika
Pyr0
Stalker

Dołączenie: 29 Kwi 2009, 14:48
Ostatnio był: 25 Gru 2016, 16:07
Miejscowość: Piekary Śląskie
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 10

Reklamy Google

Postprzez StalkerCiastek w 02 Sie 2010, 12:12

Pyro -> No właśnie, da się sprawdzić ile te aktualizacje ważą? Instalka to jakieś 6GB, ale mam ją na płycie z CD-Action. A potem jeszcze dociąganie tego co nowe weszło... masakra. W sumie nie powinno być z tym problemu, ale jak się okaże, że to 1GB to mogę się pożegnać z dalszym graniem. Mam 7GB ograniczenia na miesiąc. Jeśli nie będę uważał - do daty 4 września internet będzie mi szalał 10 kb/s. No więc ponawiam pytanie: da radę podpatrzeć ile te aktualizację zajmują miejsca? Żeby była całkowita jasność: robiłem miejsce na dysku i RoMa niestety odinstalowałem. Teraz tego żałuję, bo nazbierało się "nowości".

Tak offtopując wyczerpałem limit dwa tygodnie temu. Nawet przeglądanie stalker.pl jest męczące.
LOL
Awatar użytkownika
StalkerCiastek
Redaktor

Dołączenie: 27 Cze 2008, 21:17
Ostatnio był: 26 Cze 2014, 17:46
Miejscowość: Gdzieś
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 58

Postprzez Kontroler w 02 Sie 2010, 12:34

To możesz zapomnieć, Chapter III czyli ta aktualizacja ma więcej niż 1 GB pozdro : D
Awatar użytkownika
Kontroler
Ekspert

Dołączenie: 11 Lis 2009, 21:29
Ostatnio był: 24 Paź 2022, 10:53
Miejscowość: Świebodzin
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 131

Postprzez Tobilp w 05 Sie 2010, 10:54

Ja się zaraziłem od CD-ACTION ROM-em ale rzadko ostatnio w to gram. Co do gry jako MMO jest w skali ocen szkolnych na 5. :wódka:
Image
Awatar użytkownika
Tobilp
Kot

Dołączenie: 08 Lip 2009, 10:18
Ostatnio był: 15 Kwi 2012, 14:26
Miejscowość: Prypeć :)
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 0

Postprzez Wiewiórka69 w 05 Sie 2010, 11:49

Ja na tą grę trafiłem na jednej ze stron..chyba z nudów przeglądałem gry MMORPG, (oczywiście na pierwszym miejscu tam wyświetliła się Tibia hehe), potem zauważyłem tą grę Runes Of Magic..ale jakoś mnie nie przekonała.. i nie instalowałem, w następnym dniu wybrałem się z kolegą na kebaba.. i tak rozmawialiśmy o różnościach, w którymś tam momencie zapytałem o tą grę..nie myślałem że będzie jego taka reakcja.. mówił że to świetna gra, pełno możliwości..i ogółem.. że jest boska, a sam w nią grał może zaledwie parę razy.. bo chodzi do pracy i nie ma czasu.. Wróciłem do domu, zainstalowałem..popatrzyłem o co biega..z 15 minut pograłem, i wywaliłem ją z kompa..tak jak się spodziewałem kolejna głupia gra MMORG...

Wiewiórka69
Wygnany z Zony

Dołączenie: 22 Sty 2010, 16:58
Ostatnio był: 19 Lip 2011, 21:39
Miejscowość: Warszawa
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1

Postprzez k0ch4n w 09 Sie 2010, 20:35

Akurat dobrze że se nie dawno CDA kupiłem bo w nocy nie lubię spać, więc mam w co manianę strzelać...
Ogólnie nie wypowiem się z samej gry, bo nie preferuje się w żadnych MMO.
Moja nazwa postaci to Kochan na pierwszym polskim świecie dajcie mnie do przyjaciół bo potrzebuje osoby która mi jeszcze trochę wytłumaczy i pociągnie w dobrą stronę bo coś mi się wydaje że coś źle robię.
Image
Awatar użytkownika
k0ch4n
Stalker

Dołączenie: 24 Wrz 2009, 14:08
Ostatnio był: 03 Sie 2020, 21:01
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 1

Poprzednia

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości