Slender

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Re: Slender

Postprzez Soviet w 11 Wrz 2012, 13:33

Image
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image

Za ten post Soviet otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Voldi, Igi07, Szpagin, CONAN, Tormentor, Kontroler, kepulgeiN, pronx18, Kudkudak, LECH.
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Reklamy Google

Postprzez Gorianov w 15 Wrz 2012, 00:53

Grałem w to i takie sobie, nie mogę powiedzieć że nie straszy bo jednak po jakimś czasie po prostu się bałem zbierając te karteczki w ciemnym lesie, klimat nawet też czuć, o ile lubi ktoś się bać oraz jest fanem horrorów. Ale ta gierka jest na jeden późny wieczór i wystarczy, pograłem sobie troszkę w nocy podchodząc 4 razy do tego aby zebrać wszystkie kartki (i tak mi się nie udało) i miałem najzwyczajniej w świecie dość.
Poza tym.. na kwejku i facebooku dzieciaki podniecają się tym Slendermanem jakby Jezus im się objawił, wkurza to niesamowicie. Ale jak to oni, popiszą sobie i za jakiś czas przerzucą się na coś innego.
Awatar użytkownika
Gorianov
Człowiek-Artefakt

Dołączenie: 27 Cze 2012, 00:20
Ostatnio był: 08 Wrz 2021, 23:36
Miejscowość: legowisko utakera
Kozaki: 36

Postprzez Xen w 28 Wrz 2012, 00:10

Ja również grałem w tą grę, sama jest dość trudna w sobie, po zebraniu kilku kartek robi się trudno nie można się odwracać i nie za bardzo można stać w miejscu. Nie wiem kto ją przeszedł i nie chce wiedzieć. Straszy, a zarazem wku*wia jak jest się już dość daleko :E
Awatar użytkownika
Xen
Ekspert

Dołączenie: 13 Lut 2011, 12:34
Ostatnio był: 30 Lis 2024, 12:26
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 116

Poprzednia

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość