Project I.G.I (I`m Going In)

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Re: Project I.G.I (I`m Going In)

Postprzez thebesciak125 w 26 Lis 2010, 23:38

Prawda że jedynka była dużo trudniejsza od dwójki, bez porównania, ale niestety też chyba w wielu aspektach bardziej TĘPA :) np. napi.....e przez ściany do oporu przez NPC tak jakby im sie nigdy nie kończyły magazynki :P to mnie mega wpieniało no i sztuczna inteligencja delikatnie mówiąc nie powalała :D tak samo jak w kółko jeden text, coś w rodzaju "stop it ! " i napieprzanie przez ściany do oporu :E :E :E
Dwójka powiem szczerze mi się bardziej podobała, chyba była już troszke bardziej dopracowana, ale i właśnie dużo łatwiejsza, ale tam przynajmniej już nie naparzali do oporu przez ściany :E niemniej jednak texty też były strasznie monotonne typu : " bahajta,hacinarr,das szejk " itp. :E :E :E .
Dwójke w 2003 roku uważałem za zaawansowaną graficznie na owe czasy gierę , zmieniłęm jednak zdanie oglądając trailer OL Daynight Cycle z 2003 roku. (przy nim IGI wyglądało jak dziecinada).

Podsumowując : poza wszelkimi mankamentami naprawdę lubiałem i lubię tą prostą ale moim zdaniem naprawdę niezłą giere na tamte czasy ;) (zarówno 1 jak i 2 ).
Awatar użytkownika
thebesciak125
Stalker

Dołączenie: 31 Paź 2009, 11:44
Ostatnio był: 22 Lut 2026, 00:53
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Project I.G.I (I`m Going In)

Postprzez ElBanana w 09 Lis 2012, 18:05

Mało pamiętam z tej gry tak szczerze. W jedynce kojarzę pierwszą misję w jakimś hangarze oraz ostatnią, której nigdy nie ukończyłem, bo jej poziom trudności miażdżył mi jądra. ;) W dwójce kojarzę z kolei genialną misję, gdy zostajemy zrzuceni na granicę bez żadnego uzbrojenia i musimy przejść na drugą stronę. Obie części były, są i będą boskie!

PS Przeszedł ktoś jedyneczkę (konkretnie tu chodzi o ostatnie zadanie)?

ElBanana
Wygnany z Zony

Dołączenie: 26 Paź 2012, 17:31
Ostatnio był: 29 Mar 2013, 20:23
Frakcja: Powinność
Kozaki: 15

Poprzednia

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość