Painkiller

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Re: Painkiller

Postprzez ElBanana w 28 Lis 2012, 19:07

@Kowek

Wiem, co to tryb offline, wtedy jednak myślałem, że trzeba pobrać brakującą zawartość do Painkillera. Mimo wszystko i tak nie chcę go instalować - Steam śle wszystko do jednego foldera, w dysku C, gdzie mam malutko miejsca wolnego. Żeby przenieść go do D, gdzie mam go aż za dużo, musiałbym zrobić to z całym folderem "Steam", przy czym istnieje jakieś tam ryzyko. Wolę póki co tego nie robić ze względu na Dead Island. Mimo wszystko mogliby dołożyć brakującą zawartość Black Mesy ze Steama na płytę, pozostawiając tylko aktywację produktu. Około 5GB do pobrania do dla mnie trzy noce włączonego komputera. Ledwo udało mi się uzyskać resztki z Dead Island, przy czym to był koszmar.

@pan kozaq

Wątpię, żeby coś zmienili w tej sprawie, o ile w ogóle to od nich zależy, chociaż bardzo bym się cieszył w razie powodzenia.

ElBanana
Wygnany z Zony

Dołączenie: 26 Paź 2012, 17:31
Ostatnio był: 29 Mar 2013, 20:23
Frakcja: Powinność
Kozaki: 15

Reklamy Google

Re: Painkiller

Postprzez KoweK w 28 Lis 2012, 19:34

SDK Source można tylko i wyłącznie ściągnąć przez Steama. CDA nie ma na takie rzeczy wpływu.
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 01:45
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Poprzednia

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość