FIFA

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Re: FIFA

Postprzez Pangia w 24 Lip 2013, 20:33

FIFA tak nagrywa powtórki, że otworzyć je możesz tylko w grze. Możesz je później co najwyżej nagrać Frapsem czy czymś (przy odtwarzaniu w grze) i zgrać do jakiegoś .avi czy innego formatu.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gość.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Reklamy Google

Postprzez T-man w 24 Lip 2013, 23:08

Ok dzięki. Tak zrobię. Jeszcze pytanko: czy w fifie 10 jest w karierze opcja "grający trener". Szukałem w google ale jakoś nie znalazłem.
T-man

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez Tormentor w 25 Lip 2013, 00:29

O temacik. Warto coś napisać.

Kiedyś grałem w 2002, 2005 ale niespecjalnie mnie wciągały. Olałem kompletnie serie FIFA. Bracik raz przyniósł PS3 i zainstalował na niej 12 no i od tej pory bardzo polubiłem Fifke. Realizm był bardzo dla mnie ważny w tej grze i przedostatnia odsłona sprawiła ze z uporem maniaka gierczylem, aż do znudzenia.
Oczywiście FIFA nadaje się wyłącznie do gry z ludźmi, bo rozgrywka z AI strasznie denerwuje :D(gram na klasie światowej)
W sumie nic nowego nie odkryłem. Zakupiłem sobie 13 i się troszkę zawiodłem. Oczywiście leciutki lifting grafiki cieszył oko, fizyka troszkę zmieniona ale to jeszcze nie to. Trzynastka ma masę błędów i ubolewam nad tym.
Bardzo podoba mi się kariera menadżerska, ale jest kilka rzeczy które wymagałyby poprawek. Ogólnie PS3 strasznie ogranicza użytkowników Fifki bo nie można nic modyfikować.

Mam nadzieje, ze 14 będzie dużo lepsza i AI nie będzie tak cholernie zawyżone. No i fizyka ma się zmienić. No i bardzo bym chciał więcej smaczków typu jakieś tourne po sezonie, więcej pucharów, kontrakty ze sponsorami, bardziej rozbudowane newsy etc.
Image

Za ten post Tormentor otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gość.
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 01 Kwi 2026, 20:08
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez T-man w 25 Lip 2013, 15:20

A co do transferów to w "12" zauważyłem że są sprzedawani najbardziej wartościowi zawodnicy a kupowani jacyś leszcze :caleb: . Może w "13" to lepiej działa?
T-man

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Poprzednia

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości