Polecam Medieval Reconstrucor, darmowe, ale dużo DLC. Wiele ścieżek rozwoju, fajna grafika, ale bez efektów specjalnych. Cykl dzień/noc i pory roku. AI czasem nawala, ale jakoś można przeżyć. Jeździj na eventy, dołącz do drużyny, poznaj nowych ludzi i nabijaj punkty lansu. Niestety nie ma save'ów i skille z czasem spadają jak się nie trenuje
Grałem parę lat, miło wspominam.
#pozdrodlakumatych
Смертельные аномалии, опасные мутанты, анархисты и бандиты, не остановят "Долг", победоносной поступью идущей на помощь мирным гражданам всей планеты!
Kiedy idziesz do Strefy, to sobie za konotuj: z towarem wróciłeś - cud boski, z życiem uszedłeś - daj na mszę, kula patrolu - fart, a cała reszta - jak los zdarzy. - A&B Strugaccy; Piknik na Skraju Drogi
Nie da się tu żyć bez gorzałki... Chcę już o wszystkim zapomnieć. Cholera, to samo dzień po dniu. Kiedy to się wszystko skończy? To chyba przeznaczenie... Daj mi spokój! Życie i tak jest do dupy.
Najpierw pisałem po 2007 roku kilka postów potem już po 2008 przed chwilą napisałeś 2008/2009. Wiele więcej gier tego typu dobrych nie ma niz te już wymienione. Wejdź na gry-online.pl i encyklopedia gier.
I5-3570K 3,40Ghz 3,80Ghz in Turbo GA B75M-D3V GoodRam 8GB 1600Mhz GTX 660 2GB Win 7 64bit
Cholera... Tłumaczę: 2008-2009. Z droższej półki lepiej minimum 40-50zł. Powód: to jest na prezent. Jak wujek spyta się co chcę to zamiast gry za 20-30zł którą sam sobie mogę kupić w swoim czasie ( z tego przedziału i tak trwa polowanie na pierwszego wieśka) albo trafi się w CDA jak Assasin Creed to coś na co sobie pozwolić nie mogę. Czaicie koncept? Na Odyna. Jak mówię taki a taki przedział to mówię taki i taki. Nie dlatego bo dziś słonko. Nie dlatego że dziś deszczyk mrży. Nie dlatego że mam dziś taki humor a jutro będę miał inny i powiem coś innego. Nie dlatego że grami po 2008 roku leczę kompleks małego ptaszka.
GIINocKruka mam, nie chodzi, dziś-jutro-pojutrzę G1 dopiero będę instalował- mam nowego pomysła jak to na moim kompie w końcu odpalić.
Polecam Torchlight. Diablo z bajkową grafiką, da się przeżyć. Jeśli Ci to nie pójdzie to masz złom gorszy od mojego pieca, który z powodzeniem mógłby robić za tabor za czasów wojen husyckich. Jedynym zajęciem podczas gry jest napierdalalnie więc nie będziesz musiał zmuszać do myślenia swojego móżdżku.
Przy czym z tego, co widzę, to Trolland nie chce hack'n slasha w pełnym tego słowa znaczeniu, ale coś w stylu Debil May Cry czy Gothic... No i Torchlight jest za stary i za tani, żeby naciągać na niego wujka
Darth ReX napisał(a):Torchlight 2? Aż tak tani to chyba nie jest, ale przy obecnym kształcie Diablo 3 to niestety się nie prezentuje fajnie
Ja mówię o jedynce. Po za tym jeśli wykaże choć odrobinę inteligencji nie weźmie się za żadne T2 czy nowe diabolo tylko sięgnie po Diablo 2 (ale tego nie zrobi bo stare i nie ma tak zaawansowanej fabuły jaką przedstawia skyrim )
"Die By The Sword". Jeśli nie odstraszy Cię grafika z przełomu wieków to śmiało bierz się za to. Na GOG'u za jakieś grosiwo można nabyć. Gra w której jak dotąd najlepiej odtworzono specyfikę walki mieczem, zaimplementowano tam specjalny system, dzieki któremu przy pomocy myszy i klawiatury mamy pełną kontrolę nad zadawanymi ciosami i kontrami. Odcinanie kończyn, te sprawy Tryb fabularny oraz "arena" na której lejemy się z wybranym plugastwem.
"Mount & Blade" Miks strategii, RPG, gry taktycznej i zręcznościówki. Klimaty średniowiecza, więc mieczem nawalamy się równo.
Pijany listonosz ze świata modliszek Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę, Której nie ma i tak; Bo jest dziecko moje i sny atomowe, I myśli myśliwce co są odrzutowe - Ich huk - to dla mnie - znak.