World of Warcraft, WoW:Burning Crusade

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Postprzez Guard w 11 Cze 2008, 16:38

A nieprawda! Jest gra idealna! Saper! :P Mimo wszystko od WoW cenię bardziej WarCraft III
Guard
Stalker

Dołączenie: 09 Sie 2007, 16:54
Ostatnio był: 25 Gru 2009, 20:48
Kozaki: 0

Reklamy Google

WoW

Postprzez cisza w 15 Cze 2008, 22:38

Osobiście grałem na retail oraz na prywatnych serverach (priv gdy "Skończyłem TBC")

gra ma tone zalet fakt które już zostały wymienione, aczkolwiek gdy zdobędziesz już każdy "Recepie" do swojej głównej profesji, skille na 375, grand marshall-high Warlord
tier 6... gdy zobaczysz po raz setny Archimonda, Kil'Jaden-a etc.... gra jest skończona do następnego expansion set-a :( skończyłem gre gdy miałem 2 warrior-sów na 70
tank oraz DPS .... (btw, nie ma leprzego DPS niż Stormherald+imp slam (spec w arms do 2h spec, spec w fury do imp. B.Stance rezultat 3-6,7 K DPS z rage-m))

gdy to już osiągniesz.... gra robi się ...nudna :( i co zostaje ? prywatne funservers,ot tak zobaczyć klasy których nielubisz.

bah, server Sylvanas był moim dominium, jak wyjdzie WOTLK to jeszcze raz ;)
zaczynamy z lv 55 DK i huzia :D
ale czas spędzony przy WoW+przyjaciele których mozna poznać+doświadczenie poprzez interakcje z ludźmi, pomaganie innym etc... jest niezastąpione, WoW to najbardziej socializująca gra w jaką grałem, a jestem Maniakiem gier ;)

polecam gorąco !

Ogólnie świetna gra, jednak wyjście WotLK dla wielu graczy oznacza zrezygnowanie z gry, sam również się zastanawiam, bo będzie tak samo jak z TBC, swoje piękne fiolety których farma zabrała kilka miesięcy, wymienię na greeny z questów.
Dla nowych graczy może i fajnie, jednak dla bywalców - już nie.
Chociaż WoW już od dawna potrzebował powiewu świeżości, miejmy nadzieje ze się nie zawiodę i tym razem na Blizzardzie. Jeżeli będzie tak jak zapewniają, a i jakieś bonusy dla grających pre-wotlk to

Dobre! xD przypomniało mi się jak wymieniłem Hakkari warblades ! (pierwszy zdobywamy po ubiciu..ot , takiego tam boga węża..a drugi... trzyeba trola ubić.... jezu najgorze co może być... blood drinker był najgorszym bossem dla mnie w wowie ;'(((((
a że nagle tier IV to będzie piece of junk ? :D Zawsze tak jest po expansji ;'(((
ale moża skille podbić :p nowe crafty ^^ ...ale szlag mnie trafia jak ide do npc z np, Doomplate set ;'((( albo... hmmm, oh, jak zrobią że stormherald (Naj NAJ broń z craftingu) to będzie koniec mace craftera.... to się zdenerwuje.... 3 miechy farmiena nether vortex ';.;' ... i po prostu przeżuce się na coś ,mniej stresującego, np, Teletubisie online
Ostatnio edytowany przez cisza, 19 Cze 2008, 21:51, edytowano w sumie 1 raz
If electricity comes from electrons does morality comes from morons ?
*Tsuyomemasu*
Awatar użytkownika
cisza
Kot

Dołączenie: 14 Cze 2008, 17:29
Ostatnio był: 16 Sie 2009, 07:58
Miejscowość: Undercity
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Balance IL 86

Postprzez m4r3x w 19 Cze 2008, 20:55

Pozdrowienia z Burning Steppes (global)
Gdyby ktoś zdecydował się tam grać, chętnie mogę zapewnić wsparcie finansowe, bądź pomoc w wyfarmieniu itemów na 1-50lvl.

Ogólnie świetna gra, jednak wyjście WotLK dla wielu graczy oznacza zrezygnowanie z gry, sam również się zastanawiam, bo będzie tak samo jak z TBC, swoje piękne fiolety których farma zabrała kilka miesięcy, wymienię na greeny z questów.
Dla nowych graczy może i fajnie, jednak dla bywalców - już nie.
Chociaż WoW już od dawna potrzebował powiewu świeżości, miejmy nadzieje ze się nie zawiodę i tym razem na Blizzardzie. Jeżeli będzie tak jak zapewniają, a i jakieś bonusy dla grających pre-wotlk to zapewne nadal będę opłacał i grał ;)
Image
m4r3x
Kot

Dołączenie: 17 Cze 2008, 17:41
Ostatnio był: 19 Cze 2008, 21:03

Poprzednia

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości