OGame

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Postprzez MuChA w 07 Maj 2006, 20:50

Ogame fajne bylo, troche przed tym godzin zmarnowalem, jeszcze za czasów kiedy bylo uni 6 to sie fajnie gralo :)
Ale jak sie dowiedzialem o hakach, kolesiowi wysyla sms'a, ze go ktos atakuje to rezygnowalem z tej gry.
Zeby mi sie chcialo, jak mi sie nie chce...
gg ---> 1444042
mail ---> [email protected]
Image
Awatar użytkownika
MuChA
Kot

Dołączenie: 08 Maj 2005, 17:56
Ostatnio był: 15 Paź 2007, 03:29
Miejscowość: Kolobrzeg
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez ponio11 w 07 Maj 2006, 20:56

Mi sie jakos niewidzi ta gra a dlatego poniewaz jest w przegladarce.Nudaa!!! boze jak w takie cos mozna grac przeciez to szkda czasu.Juz nie lepiej wlaczyc sobie mario forever to przynajmniej ma jakos fabule w przeciwienstwie do ogame.Grom internetowym(tylko tym w przegladarkach) mowimy przecz z tym shitem :P :P :D
Image
;))))
Awatar użytkownika
ponio11
Tropiciel

Dołączenie: 29 Paź 2005, 15:34
Ostatnio był: Wczoraj, 06:57
Miejscowość: Lubartów (Lubelskie)
Frakcja: Grzech
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 7

Postprzez KoweK w 14 Cze 2006, 14:44

Ogame - nuda! Przestalem grac jak zdobylem 2000 pkt. To nudniejsze jest od BiteFight w które jeszcze gram tak dla jaj :P Z tym Ogame to tylko mnie kumpel meczy.
"a wyslij mi surowców" "a wylacz multi alarm" oddalem mu konto i ciagle narzeka. Eh :?
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 20:02
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez Ziomkers w 28 Lip 2008, 00:25

Gralem w wiele gierek i przyznam ze ÓGĄMĘ to dno w typie BrowserRTS tylko o innej fabule.Jest mnostwo BrowserRTS w ktorych robisz to samo,bez przerwy.Kiedys dobilem do 1000 czy 3k punktow w tej grze i skonczylem. Po 2 latach probowalem wrocic,wystarczylo 6 minut rozgrywki i juz mi sie znudzila. Co do BrowserRPG to BiteFight,Monster Game,Gladiatus - no to juz jest wstyd. Ludzie po prostu nie maja co robic. Lepiej pograc w CSa czy chociazby tibie(niezabardzo wowa czy podobnych tytulow,bo tam wszystko od lvla) tam jst akcja i prawdziwa walka(wojny,mmm). A nie beznamietne klikanie. Po prostu lol,wielki respekt uzyskasz bedac na 1 miejscu w Gladiatusie grajac po 8 godzin dziennie by klikac co chwila w innym miejscu ekranu. Takie gry i granie w nie to poprostu bezsens. Szczerze odradzam takie gry,chociaz na 1 raz(jak nigdy nie grales) to pograj sobie w ogame i bitefighta. (Chyba) To one zapoczatkowaly fale browserowych smieci.
Co do The Crims,bardzo lubie ale te zmiany edycji irytuja do tego stopnia ze nie gram.

PS.Jeszcze cos,jak nie wiecie jak sie w Tibie gra,przerazacie sie grafika i od razu po 1 nobowskim "padnieciu na ratach" no to ja sie nie dziwie sie(:)) ze wam sie nie podoba. Jesli wam sie z kolei Tibia podoba ale nie gracie ze wzgledu na noobow,to dobrze. Reszta przypadkow jest bardzo podobna. Po prostu Tibia jest fajna i wciaga na swoj sposob. Jakie gry lubisz - to kwestia gustu.
Ziomkers
Kot

Dołączenie: 26 Lip 2008, 19:13
Ostatnio był: 08 Mar 2009, 14:12
Kozaki: 0

Postprzez Elektryk w 04 Sie 2008, 11:39

Soviet napisał(a):Dla ludzi bez zycia, siedzacych 24/7 przy kompie. Kto jest wstanie skanowac czyjas planete dokladnie co godzine od 6 rano do 23?

Ale jednak grałeś bo znasz słownictwo :) Też grałem do 400 000 pkt ale potem znudziło mi się.Gra jest ciekawa aż nie wynajdzie sie plazmy. Potem to już tylko wydawanie surówki by cię ktoś nie sfarmił
Awatar użytkownika
Elektryk
Tropiciel

Dołączenie: 21 Lut 2008, 14:50
Ostatnio był: 06 Lis 2014, 18:05
Miejscowość: Ravenholm
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 2

Postprzez The Witcher w 05 Sie 2008, 11:52

całkiem fajne, sporo grałem, ale DarkOrbit lepsze
The Witcher
Legenda

Dołączenie: 31 Lip 2008, 09:03
Ostatnio był: 11 Gru 2025, 13:48
Ulubiona broń: --
Kozaki: 329

Poprzednia

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość