Siemanko,
ten temat poświęcam stareńkiej (2002) grze komputerowej Mobile Forces. W skrócie: taka sieciowa rąbanka, z podziałem na team czerwony i niebieski, gdzie nawalamy się grupowo, korzystając z z min. miniguna, snajperki, pistoletu, min, granatów, czegoś a la M4, i jeżdżąc hummerami, szybkimi Buggy, ciężarówą, APC. W grze można włączyć singla, gdzie da się rąbać wykonując misje (Missions) albo po prostu, robić grupowe rozpierdu w niczym nie skrępowanej rozgrywce (Skirmishes). W tymże trybie można wybrać umiejętności bojowe botów, ilość ich na mapce, wybrać rodzaj rozgrywki, w tym CTF, DM, tDM, Safe (atak/obrona sejfu) i mój faworyt - Trailer (rajd z bombą). Gra, w porównaniu z nowymi produkcjami, jest płaskodenna, ale ten, kto grał, wie co to znaczy odreagowanie ciężkiego dnia pracy czy szkoły. Grafa jest po prostu słaba, ale to nie najważniejsze. Także boty rozumem nie grzeszą, jednak to można zmienić, wybierając Elite w Umiejętności Botów.
Gra teraz nie jest raczej dostępna w sklepach, pozostaje jeno Allegro. Jednak myślę, że na stronie znajdzie się choć jeden, który gierę zna i ma