nismoztune napisał(a):Ja polecam Combat Arms, gra za darmo, bardzo dobre serwery i dużo różnych trybów mulitplayer.
I ogólnie gra schodzi na psy!
Oto gry multi w które pograłem więcej niż tydzień:
CoD MW: Ogólnie bomba! Dobry system rozwoju postaci i dobre mapki w połączeniu ze mechaniką MW i wieloma trybami gry tworzą mieszankę wybuchową a na deser wyśmienity tryb single. Po prostu trzeba zagrać!
Cod MW 2: Nie grałem ale jest w nim to co powyżej + multum nowym umiejętności, broni, gadżetów... Ale single również jest dobre, choć fabuła jest głupia i wyssana z palca potrafi podnieść poziom adrenaliny ale tak samo jak w przypadku MW jest bardzo krótka.
Combat Arms: Gra była dobra! Była dopóki nie wprowadzili skrzynek Hi-Sec i granatników. Na wielu serwerach to broń jest zakazana. Ale co do gry to posiada rozwój postaci sporo broni, i ich modyfikacje.
War Rock: To co powyżej + duuże mapy i pojazdy(!). Niestety w grze aż roi się od cheaterów więc to psuje jej wizerunek.
Battlefield Heroes: Multiplayerowy Battlefield tyle że z komiksową grafiką i rozwojem postaci. System dobierania serwera do poziomu gracza czasami świruje ale ogólnie jest ok.
Red Orchestra: Ostfront 41-45: No po prostu muszę napisać o tej grze! Jeżeli lubisz strzelankę osadzoną w czasach II WŚ ze sporą dawką realizmu, to ta gra jest dla ciebie.
viewtopic.php?f=14&t=4421&hilit=Red+ORchestra Tu masz linka o tej grze.
To tyle! Jak sobie coś przypomnę to napiszę. Wybór należy do ciebie!