Takie rysunki mutantów czy zbroi się przydadzą, bo nie będzie raczej możliwości wklejenia obrazków z netu, bo trudno znaleźć coś, co ogólnie by pasowało.
Trzeba ciągle znaleźć nazwę domeny. ''nowapolska.cba.pl'' brzmi ładnie, ale się średnio kojarzy z grą post apo, a bardziej z forum politycznym. Może wpadniecie na coś jeszcze, jedno lub dwuczłonowego, bez polskich znaków, żeby dać do domeny, bo nazwa samej gry będzie ładniejsza i bardziej rozbudowana, choć póki co ciągle nad nią pracuję.
Jestem pod wielkim wrażeniem waszej ciekawości i chęci pomocy, i osób chętnych do gry jest wystarczająco na początek. Pozostaje tylko kwestia nazwy domeny - bez tego nie mogę założyć forum, bo potem zmiana nazwy jest niemożliwa.
Voldi zrobił już nawet prosta wizytówkę, oto ona:
Jakby ktoś znalazł bardziej ''postapo'; zdjęcie, to mógłby się nim tu pochwalić. Kiedyś nawet widziałem w internetach panoramę przy Pałacu Kultury w klimacie postapokaliptycznym, więc jeszcze poszperam.
Pozdrawiam

_________________________________________________________________________________________________
Edit:
Znalazłem!
A więc ciekawe, kto zrobi najbardziej klimatyczne logo. Napis póki co dowolny, bo nazwy domeny nie ustaliliśmy. Jeśli ktoś wpadnie na dobra nazwę, i zrobi najlepszy obrazek, to jego nazwa wyląduje w domenie.