Oczywiście jest to wygląd z przed 1986 r. Jak skończę budować cały kompleks elektrowni (a dużo jeszcze zostało) to mam w planach zbudować Oko Moskwy.
Твоя цель здесь. Иди ко мне. Твой путь завершается. Иди ко мне. Вознаграждён будет только один. Твоё желание скоро исполнится. Пришло время. Я вижу твоё желание. Путь завершён, человек. Иди ко мне. Иди ко мне. Ты обретёшь то, что заслуживаешь.
Za ten post Provski otrzymał następujące punkty reputacji:
Elektrownia Atomowa w Czarnobylu cz. 2 Zostały mi jeszcze do zbudowania budynki wokół elektrowni , hotel dla pracowników i budynki pomp chłodzących 1,2,3 i 4.
:
Твоя цель здесь. Иди ко мне. Твой путь завершается. Иди ко мне. Вознаграждён будет только один. Твоё желание скоро исполнится. Пришло время. Я вижу твоё желание. Путь завершён, человек. Иди ко мне. Иди ко мне. Ты обретёшь то, что заслуживаешь.
Siema teraz nie pokażę co buduję ale niedługo. Chciałbym was prosić o pomoc z kolegą założyłem się że wejdę na server premium przez piratkę. Co jest niemożliwe chciałbym żebyście klikali tutaj [ ciach ] bo chce dostać gift code i nie chce stracić 20 zł
Provski jeśli możesz to wrzuć mapkę na jakiś serwer. Ściągnąłbym i chętnie pograł . Naprawdę świetna robota. Moja więzienie, gigantyczny sierp i młot, tama, podświetlana radziecka gwiazda i wielka szklarnia wyglądają przy tym słabo .
Zacząłem budować na trybie Creative mapkę Escape opierając się o Czarnobylską strefę. Na razie pół ukończone:
:
Wejście do strefy: Wejście do strefy widok z góry (w tle widoczny kawałek wioski): Wioska ciąg dalszy: Hala i tajemniczy budynek z anteną : Niedokończona Fabryka: Niedokończona Fabryka ciąg dalszy: Elektrownia Atomowa strona południowa: Elektrownia Atomowa strona północna:
Jak ukończę(za jakiś miesiąc) to podeślę link do pobrania, a przed tym film nakręcę...
Za ten post Stalkier_100 otrzymał następujące punkty reputacji: