Gry, które zeżarły ci najwięcej życia

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Re: Gry, które zeżarły ci najwięcej życia

Postprzez Adam w 19 Mar 2013, 19:16

W sumie seria gier S.T.A.L.K.E.R. zżera czas, który mógłbym poświęcić na "naukę do matury". :E

Głównie skupiam się na modyfikacjach zmieniających fabułę, gdyż vanilie tych gier znudziły mnie do reszty. ;)
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Reklamy Google

Postprzez Darnok211 w 08 Lip 2013, 11:02

mi dużo czasu zżarł stalker i już trochę mniej league of legends i cs 1.6
Awatar użytkownika
Darnok211
Kot

Dołączenie: 15 Gru 2012, 17:02
Ostatnio był: 30 Maj 2015, 06:26
Miejscowość: Tokio :3
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Postprzez Kałach w 08 Lip 2013, 11:18

S.T.A.L.K.E.R - Półtora roku napieprzania bez przerwy :E teraz mi się trochę znudziło
BF:BC 2 - Bywały dni jak w multi grało się 12 godzin dziennie (Deszczowe wakacje :/ )
GTA VC, SA, 3, FIFA , NFS, Wiedźmin 2
Awatar użytkownika
Kałach
Stalker

Dołączenie: 06 Sty 2013, 13:39
Ostatnio był: 24 Lis 2025, 21:24
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 27

Postprzez Cortex Reaver w 08 Lip 2013, 11:46

Jeśli chodzi o STALKER-y to dużo czasu spędziłem przy Zewie tylko. Jedynka we wczesnej fazie miała dosyć sporo bugów, sypała się nierzadko, wkurzające samo aktywujące się zadania po wejściu na mapę, lipne zadania poboczne, mało elementów RPG oraz męcząca i słaba końcówka (te teleporty). To przełożyło się na jednokrotne tylko przejście, po czym gra poszła w odstawkę. Teraz to sobie można go modyfikować, ale jak w niego grałem to modów było bardzo mało i jakoś nie mam już ochoty go z powrotem męczyć, nie po tym jak zagrałem w Zew :) . Clear Sky przeszedłem też tylko raz. No i Zew. No tu już było pięknie wreszcie. Klimat jak trzeba, dużo ciekawych modyfikacji, świetne questy. Z 5 razy pękł i dalej nie mam dość.

Z innych gier:

System Shocki - W czasie gdy FPS to były gry pokroju Dooma, SS oferował dużo więcej. Przede wszystkim ciekawą i spójną fabułę, dużo bardziej rozwinięty gameplay dzięki elementom RPG i nieliniowości. No i ma jedną z najlepszych antagonistek :) . Gra pomimo trudnego sterowania wciągała jak bagno. O SS2 można właściwie to samo napisać, choć brakowało mi tylko trochę cyberprzestrzeni, ale za to oferowała mroczniejszy klimat.

Far Cry - Dużo przyjemniej mi się grało w FC niż takiego Dooma 3 albo Half-Life'a 2. Piękne widoczki, lokacje świetne, otwarte przestrzenie i dosyć wysoki poziom trudności, na najwyższym nie można sobie pozwolić na bezstresową jatkę, w przeciwieństwie do HL2.

Dune 2 - Mój pierwszy RTS i zawsze będę go darzył niesamowitym sentymentem. Masę godzin spędziłem przy tej grze.

Cannon Fodder - Każdy kto grał pewnie wie jak wciąga :) .

GoldenEye na N64 - Jakkolwiek gry konsolowe rzadko mnie przyciągały na dłużej to tej się to udało i to nieźle.

Resident Evil 4 - Fabuła głupia jak but, ale gameplay ma porywający.

Pewnie jakieś inne gry jeszcze były, ale takie na tę chwilę.
Awatar użytkownika
Cortex Reaver
Stalker

Dołączenie: 03 Lip 2013, 13:50
Ostatnio był: 12 Paź 2016, 21:43
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 22

Postprzez T-man w 08 Lip 2013, 15:53

I.NFS:Hot Pursuit-według statystyk -prawie 500 godzin gry w ciągu trzech lat.
II.Stalker:Czyste Niebo- jakieś 3-4 miesiące codziennej gry.
III.Fifa11-tyleż samo czasu co CS.
IV.Ghost Recon: Advanced Warfighter 2- około 3 miesiące ciągłej gry.
T-man

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Poprzednia

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości