Ja bym proponował usunięcie możliwości tworzenia frakcji no i stworzył na stałe te które są w grze. Później można by było do nich dołączać ale zmiana frakcji już coś tam kosztuje. Jak nie czas to pieniądze np w ramach zapłaty za zaufanie innej frakcji tylko przy zmianie bo odejście mogło by być darmowe no a te opłaty czy tam oczekiwanie było by utrudnieniem i dyskwalifikacją dla żonglerki. Frakcje które by się nadały to:
- Czyste Niebo
- Powinność
- Wolność
- Samotnicy
- Monolit
- Bandyci
- Najemnicy
Opcjonalnie:
- Grzech
- Dzień Sądu
Co do broni to podoba mi się ta Groza po modyfikacjach która jest tylko za pieniądze. Można by było zrobić wszystkie bronie i kombinezony tak jak w grze tylko że zwykłe przedmioty pozostają jako kasa i kredyty no a specjalne i ulepszone rzeczy są jedynie za kredyty. Nie przesadzając zbytnio z balansem no i z zawyżeniem statystyk dla kombinezonów i broni specjalnych względem standardowego stuffu wyglądało by to fajnie.
Energia to możliwie mankament graczy ale gdyby się dało to proponuję wstawienie żywności i medykamentów.
Leczenie obrażeń.
- Apteczka Naukowa: Natychmiastowe leczenie obrażeń w 100%.
- Apteczka Wojskowa: Natychmiastowe leczenie obrażeń w 75%.
- Apteczka Zwykła: Natychmiastowe leczenie obrażeń w 50%.
- Bandaż: Natychmiastowe leczenie obrażeń w 25%.
Promieniowanie które otrzymujemy np przy wykonywaniu najbardziej opłacalnych misji.
- Leki przeciwpromienne: Niwelacja promieniowania w 100%.
- Wódka: Niwelacja promieniowania o 25%, utrata 10% energii lub przy niedostatku energii spadek np z 7% do zera.
Przywracanie energii (cały zestaw posiłków można zastosować raz na 3 godziny):
- Napój energetyczny: Natychmiastowe przywrócenie 50% energii.
- Konserwa: Natychmiastowe przywrócenie 15% energii.
- Kiełbasa: Natychmiastowe przywrócenie 10% energii.
- Chleb: Natychmiastowe przywrócenie 5% energii.
To takie moje propozycje jeśli jest to wykonalne