Glaeken napisał(a):O niektórych elementach pisałem wyżej. GTR też wspominał o niektórych.
Glaeken napisał(a):Pamiętam doskonale, ja to napisałem i się nie wycofuję ze swojego zdania. No i ?
Glaeken napisał(a):Ja żadnej wojenki nie wywołałem bo takowej nie ogłaszałem - ponowne przypisywanie mi czegoś czego nie zrobiłem czy napisałem
Jeżeli liczysz na to, że deweloperzy spełnią swoje obietnice to jest to naiwność. Obietnice to zwykły PR i chwalenie własnego produktu. Poza tym każda gra wygląda inaczej w zależności od monitoru, karty graf, ustawień etc. więc nie spodziewaj się, że deweloperzy będą dogłębnie znali specyfikację i działanie całego katalogu wszystkich producentów sprzętu video w różnych wariantach. I bierz tez pod uwagę gusta i wymagania ludzi - jednego zadowoli niewiele a drugiemu gdybyś nawet dupę miodem smarował to znajdzie sposób by obsrać wygląd gry.
Glaeken napisał(a):Co do Alana Wake'a i Postala 2 to chętnie poznam jakieś dane sprzedażowe etc.
Glaeken napisał(a):Ja nie nic nie porównuje a pokazuję skalę.
Glaeken napisał(a):Nie wiem gdzie tak jest ale u mnie gry aktualizują się bez problemu.
meJKu napisał(a): No i nic więcej nie potrzebuje, jesteś hipokrytą w takim razie.
Glaeken napisał(a):Dlaczego?
Glaeken napisał(a):To po co ci gry skoro liczy się jedynie jakość obrazu?
Glaeken napisał(a):meJKu napisał(a):No to może łaskawie przestaniecie używać w dyskusjach argumentu "bo dla graczy PC liczy się tylko grafika", skoro dla was ona też ma znaczenie?
Ja tego argumentu nie użyłem więc prosiłbym aby nie przeinaczać moich wypowiedzi ani nie dopisywać czegoś czego na myśli nie miałem - dla mnie a nie dla nas i w przypadku określonego tytułu a nie wszystkich gier. Wydawało mi się, że napisałem bardzo jasno i wyraźnie:Grafika się liczy bardziej lub mniej w zależności od rodzaju gry.
meJKu napisał(a):Dlaczego? Bo gdy zacząłem wytykać nowym konsolom, że już teraz ledwo sobie radzą z wyświetlaniem gier w porządnej rozdzielczości/detalach, to wytknąłeś mi to słowami:Glaeken napisał(a):To po co ci gry skoro liczy się jedynie jakość obrazu?
meJKu napisał(a):I nie, nie liczy się bardziej lub mniej w zależności od tytułu. Gdyby udało im się wydać takiego Minecrafta w 4k na PS4 czy innym dziadostwie, to jestem pewien, że byłoby takie samo parcie jak na TLoU, czy "inne gry innego rodzaju".
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość