k4r00 napisał(a):A ja pokochałem NFS: Porsche 2000Pamiętam cudowny model jazdy wprowadzony w tej części NFSa.

adin napisał(a):yarpen, sądząc po twojej wypowiedzi to grałeś tylko i wyłącznie w rfactora a inne (dużo lepsze de facto) symulatory chyba przespałeś. Radzę ci czym prędzej przetestować chociażby dwa inne tytuły bo to co napisałeś trochę mija się z prawdą : )

Chętnie bym się też dowiedział, które to wg Ciebie symulatory są dużo lepsze od rF..

yarpen napisał(a): że kupując go nie jesteś "skazany" na jeden rodzaj wyścigów.
yarpen napisał(a):Co do dzieciaków - spotkałem ich może ze 3 - tak jak pisałem, na serwach ligi na której jeżdżę to zjawisko marginalne i spotykające się z gwałtowną, trzystopniową reakcją, warn, kick, ban.
yarpen napisał(a):To błędne koło o którym piszesz, że zanim się wkręcę w modka, to Ty urwiesz 0,1s to już w ogóle nie łapię.
yarpen napisał(a):Powyciągałeś trochę błędnych i za daleko idących wniosków (obawy o awanturę, o dzieciaków, o wagę ilości modyfikacji nad realizmem, o ciągłym zmienianiu moda zamiast śrubowaniu czasów).
Wpadnij kiedyś na serwer w F1Liga może zmienisz zdanie... jeżeli masz ochotę na F1.

adin napisał(a):Bo mnie "kręci" śrubowanie swoich umiejętności na sztywno a nie zabawa przez rok, dwa i przesiadka do czegoś innego.

Piterxd napisał(a):Panowie po co robić kłótnię w takim fajnym temacie?
No ale przecież tak właśnie jest w realu - auto (niezależnie od klasy wyścigowej) dostajesz zazwyczaj na jeden sezon, w następnym masz już nową konstrukcję.

adin napisał(a):A czy my rozmawiamy o realu czy o symulacji?
Nabój020294.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości