Condemned Criminal Origins

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Postprzez klawisz w 18 Kwi 2006, 08:46

Lol

Ja tez mu mówie, ze jest fajna dupa xD

Z dwa lata temu jak dal avatara na GangstaForum, to wygladal jak laska (nawet taka w keke), lat 14.

Koniec offtopa :f
Awatar użytkownika
klawisz
Retired

Dołączenie: 16 Lis 2004, 14:27
Ostatnio był: Wczoraj, 20:20
Miejscowość: Sopot
Kozaki: 88

Reklamy Google

Postprzez limak122 w 19 Kwi 2006, 17:22

http://img216.imageshack.us/my.php?image=aoe9hw.jpg

Kurde co jest?? Wszedlem sobie do dodaj usun programy patrze, a tam Age Of Empires 3 którego nawet na kompie nie mam (mialem kilka miesiecy temu) zdziwiony daje unistal a tu mi wyskakuje takie wlasnie okienko jak na obrazku. Zobaczcie jeszcze podpisy wskazuja, ze to jest Condemned hehe pierwszy raz cos takiego zdarzylo mi sie.
Awatar użytkownika
limak122
Łowca

Dołączenie: 05 Lis 2005, 19:49
Ostatnio był: 04 Lis 2014, 14:28
Miejscowość: City17
Kozaki: 1

Postprzez LPKorn3324 w 19 Kwi 2006, 18:12

hehe 2 in 1 :)
Awatar użytkownika
LPKorn3324
Retired

Dołączenie: 23 Kwi 2005, 13:46
Ostatnio był: 01 Lis 2014, 14:04
Miejscowość: Poznan
Kozaki: 0

Postprzez panish w 19 Kwi 2006, 19:55

Cóz, nie wiem co to moze byc - pierwszy raz widze aby komus taki "babol" wyskoczyl. Jednak ja mialem kiedys podobne problemy z instalatorami gier EA. Instalowalem np. Most Wanted, a zamiast obrazka z Need for Speed'a instalator pokazywal logo The Sims 2. Jednak to byly gry z jednej stajni - Electronic Arts (btw. majac Most Wanted na dysku nie da sie zainstalowac wczesniejszych czesci NFS'a i odwrotnie - instalator "widzi" je wtedy na HDD, choc ich tam tak naprawde nie ma).
Awatar użytkownika
panish
Tropiciel

Dołączenie: 07 Maj 2005, 16:36
Ostatnio był: 19 Lut 2018, 05:22
Miejscowość: Warszawa

Postprzez LPKorn3324 w 02 Maj 2006, 19:41

wlasnie skonczylem grac- gra wysmienita. Z poczatku odnosilem wrazenie, ze to kalka f.e.a.r ale po 30 minutach wszystko bylo jasne. Wciagajaca fabula, kapitalna grafika, oprawa dzwiekowa na najwyzszym poziomie wszystko to znajduej sie w tej grze. Jedynym minusem byl... czas gry icon_smile3.gif jeszcze spokojnie godzinke mogla by byc dluzsza choc icon_biggrin3.gif

ps. koncówka wymiata ! :]

/// oczywiscie mówie o full version :]
Awatar użytkownika
LPKorn3324
Retired

Postprzez Bloodsucker w 03 Maj 2006, 00:16

Gralem w demko z cda i bardzo klimacik mi przypasil 8) Tylko ze troche monotonna ta gra... Wolalem fear :twisted:
AMD Athlon 2000+ GF 6600GT 1024 DDR
Awatar użytkownika
Bloodsucker
Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 19:00
Ostatnio był: 20 Sty 2007, 14:13
Miejscowość: Z domu:)

Postprzez LPKorn3324 w 03 Maj 2006, 11:20

hmm ponotonna? ja dokladnie na odwrót to odczulem po niej f.e.a.r. to jedna wielka plansza gdzie masz powiedziane "idz od A do B i postrzelaj sobie"
Awatar użytkownika
LPKorn3324
Retired

Postprzez SzErN w 03 Maj 2006, 13:48

No, wiec po wczorajszym kontakcie z demem musze przyznac, ze klimatem ta gra spokojnie przebija FEAR, a to za sprawa tak banalnych zabiegów jak bardzo ograniczona liczba amunicji, ograniczenie szybkiego poruszania sie gracza (biegac mozna ale przez krótki okres czasu i nie jest to taki "sprint" jaki byl w FEAR) dodatkowo odglosy otoczenia: szelesty, wrzaski, odglosy kroków przeciwników zza sciany lub przechodzacych tuz nad nasza glowa pietro wyzej sprawiaja, ze adrenalinka narasta z kazdym krokiem, a poczucie niepewnosci i swiadomosc paru kul w magazynku jeszcze bardziej poteguja ten stan. O grafice za wiele nie moge powiedziec, poniewaz na moim sprzecie(radek9600, 512ram, AMD 1700xp) Condemned:CO, wyglada tak samo jak FEAR, choc z ta róznica ze Condemned na mniej wiecej takich samych ustawieniach jak fera chodzilo plynniej. Wiec nie pozostaje mi juz nic innego jak tylko dostac sie w posiadanie pelnej wersji, i samemu sie przekonac jak "wymiatajaca" :D jast koncówka (hehe powoli wchodzi to w nawyk Monolith-owi)
Awatar użytkownika
SzErN
Tropiciel

Dołączenie: 11 Lis 2005, 13:56
Ostatnio był: 05 Maj 2009, 23:21
Miejscowość: okolice Kobierzyc woj.Dolnoslaskie

Postprzez LPKorn3324 w 03 Maj 2006, 18:52

hmm nie bede spoilerowal ale sa 2 rózne koncówki to zalezy od ciebie ;)
Awatar użytkownika
LPKorn3324
Retired

Postprzez m3t3r' w 05 Maj 2006, 22:11

:O gra wymiata. daje 9/10 za klimat i styl.

6800@GT
1GB
XP 2000+
=
Max ;f
Image
Komora gazowa jest pusta, nastepuje zwolnienie blokady.
Awatar użytkownika
m3t3r'
Stalker

Dołączenie: 28 Kwi 2006, 10:32
Ostatnio był: 18 Gru 2006, 00:16
Miejscowość: Rybnic

Postprzez dorian w 23 Lip 2008, 15:29

SzErN napisał :
No, wiec po wczorajszym kontakcie z demem musze przyznac, ze klimatem ta gra spokojnie przebija FEAR, a to za sprawa tak banalnych zabiegów jak bardzo ograniczona liczba amunicji, ograniczenie szybkiego poruszania sie gracza (biegac mozna ale przez krótki okres czasu i nie jest to taki "sprint" jaki byl w FEAR) dodatkowo odglosy otoczenia: szelesty, wrzaski, odglosy kroków przeciwników zza sciany lub przechodzacych tuz nad nasza glowa pietro wyzej sprawiaja, ze adrenalinka narasta z kazdym krokiem, a poczucie niepewnosci i swiadomosc paru kul w magazynku jeszcze bardziej poteguja ten stan.

i całkowicie się z nim zgadzam, tak sam bym też to ujął :), z tym, że mam pełną wersję i przeszedłem w całości.
Grafika wspaniała i bardzo wymagająca, no może nie jak Crysis, ale co najmniej na miarę Fear'a i żeby pograć w ustawieniach na max trzeba jednak mieć dość mocny sprzęt.
Oczywiście dzisiejsze c2d i (naj)nowsze karty graficzne radzą sobie bez problemu :wink:
Polecam tą grę jak ktoś lubi się bać, tylko najlepiej grać oczywiście w nocy :P

Nie ma to jak zapuścić koparę i odkopać dwuletni temat, co nie? Moje kongretulejszyn. - M.

EDIT :

Cytat:
Nie ma to jak zapuścić koparę i odkopać dwuletni temat, co nie? Moje kongretulejszyn. - M.

To jeżeli tej kopary nie można użyć i tematu odkopać, to po co ten temat jeszcze w ogóle jest ?
Skoro tak i nie można się już w nim wypowiadać, "bo się go odkopie sprzed dwóch lat", to prosze go zamknąć, kolego :mad:
To ostrzeżenie dla mnie jest nie na miejscu i chyba dla zasady tylko.
Pozdrawiam, :mad:

Tak, pozamykajmy wszystkie tematy, w których ostatni post został napisany rok temu i później. Jeżeli widzisz, że temat jest przestarzały, to nie pisz. Nie od dziś wiadomo, że za takie coś są warny. Były, są i będą. - M.

EDIT :
Cyt.: "Jeżeli widzisz, że temat jest przestarzały, to nie pisz. Nie od dziś wiadomo, że za takie coś są warny. Były, są i będą. - M.""

Dla mnie dopiero od dziś jest wiadomo i proszę zamieścić to w regulaminie najpierw, bo jakoś nie zauważyłem takiego punktu, a potem dopiero dawać warny na zasadzie, "bo tak było..." :mad: Chyba, że się chce w ogóle zaistnieć, to co innego :mad:
Ostatnio edytowany przez dorian, 23 Lip 2008, 17:52, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
dorian
Legenda

Dołączenie: 11 Lut 2008, 16:02
Ostatnio był: 15 Lis 2025, 14:18
Miejscowość: W-wa
Frakcja: Zombie
Kozaki: 247

Re: Condemned Criminal Origins

Postprzez KoweK w 13 Sty 2009, 02:23

Co to za geniusz dał warna dla dorian'a za to, że użył wyszukiwarki, jak inteligentny człowiek zamiast śmiecić forum zakładając nowy wątek?

Ja osobiście grę polecę dla każdego, kto lubi Horrory. Gra jest naprawdę świetna, dla mnie najlepszy FPP Horror dotychczas. Klimat w grze... wylewa się dosłownie z monitora, wszystko to buduje świetny dźwięk i trudność gry. W grze mamy bardzo mało broni palnej, a jeśli nawet to tylko kilka naboi raz na jakiś czas (Jak się trafi shotgun albo karabinek maszynowy, to i tak starcza na parę chwil). I końćówka... Jest genialna ;) Panowie z Monolith'u się postarali, oj postarali, a gra z 2006 :)
Grafika? Wszystko na ogromny plus, poza teksturami postaciami, które nie są zbyt dobre wg mnie.

Btw. admin/mod mógłby usunąć "-Demo" z tematu ;)
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 20:02
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

PoprzedniaNastępna

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości