Team Fortress 2

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Re: Team Fortress 2

Postprzez Soviet w 15 Sie 2012, 00:18

Ja odpadłem gdy dodali tę promocję na itemy z Deus Exa. Do tego czasu nie miałem problemu z handlowaniem czy nawet sprzedażą, o ile przedmioty trzymały się klimatu Team Fortress. Niestety te futurystyczne zabawki z Deusa oraz także ten wcześniejszy update z kosmicznym uzbrojeniem skutecznie zabiły klimat tej gry.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Reklamy Google

Postprzez Universal w 15 Sie 2012, 01:01

A nawet wrócę do gry, choćby po to, żeby samemu się przekonać, że jest źle. Zastanawiam się, jak to będzie wyglądać - Left4Dead, tak? Czyli...? Kiedy ktoś ginie jest zmuszony obserwować rozgrywkę aż cała reszta nie zginie, traci ekwipunek, czy jak to wygląda?
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1051

Postprzez Gray Fox w 15 Sie 2012, 07:24

Tryb wygląda jak typowa flashowa gra z typu Tower Defense.
Ostatnio edytowany przez Gray Fox 15 Sie 2012, 11:58, edytowano w sumie 2 razy
Awatar użytkownika
Gray Fox
Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2012, 19:56
Ostatnio był: 28 Mar 2026, 10:49
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 5

Postprzez paintball_0 w 15 Sie 2012, 09:10

Swego czasu (ze cztery lata temu...) grałem na takim brytyjskim serwerze w TDM na takiej mapie co wygląda jak jeden wielki magazyn z "tajnym przejściem" w punkcie respawnu. Zasadniczo rozgrywka polegała na zebraniu całej drużyny i kampieniu respa przeciwnika. :E Wbrew pozorom zabawy było co nie miara, sytuacja zmieniała się jak w kalejdoskopie: szturmy, podchody, epickie obrony i walki na ubercharge między dwoma grubymi, próbującymi zabić medyka przeciwnika. To było jeszcze w czasach sprzed czapek i customowych broni. Biegało się z tym, co akurat pojawiło się w apdejcie. To były czasy...
Awatar użytkownika
paintball_0
Legenda

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 15:12
Ostatnio był: 30 Sty 2017, 23:03
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 184

Postprzez Gorianov w 19 Cze 2013, 01:32

Wiem że troszkę odkopałem temat TF2 ale mam pytanie do forumowiczów, gra ktoś jeszcze ? ;)
Jakoś powróciłem do tej gry, sam nie wiem, może to z powodu że mam ostatnio zbyt dużo wolnego czasu.
Tak czy siak miałem swojego czasu bardzo dużo itemów, wymieniłem wszystkie jakie mogłem na CS:GO u jakiegoś bambusa ( nie opłacało się ), tak więc w sumie mam całe nic. Wiem że wyjdę na sępa ale co mi tam :E ma ktoś jakieś zbędne itemki albo chce się ich pozbyć ? z chęcią przygarnę ;) jak coś pisać na PW, odwdzięczę się.
Awatar użytkownika
Gorianov
Człowiek-Artefakt

Dołączenie: 27 Cze 2012, 00:20
Ostatnio był: 08 Wrz 2021, 23:36
Miejscowość: legowisko utakera
Kozaki: 36

Postprzez Glaeken w 19 Cze 2013, 21:46

Zdarza mi się od czasu do czasu. Zwykle na polskim serwerze medieval cos tam cos tam... bez broni palnej.
Awatar użytkownika
Glaeken
Administrator

Dołączenie: 16 Lip 2011, 17:53
Ostatnio był: 19 Gru 2025, 09:54
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 371

Postprzez ZiomB w 19 Cze 2013, 23:00

Ja w TF2 gram już dość sporawo, zacząłem krótko po WAR Update, czyli gdzieś w 2009.
Gra się trzymała nieźle. Ok fajne itemki, inaczej wyglądała gra niż jak patrzyłem na starych filmikach.
Team Fortress 2 swój rozpad zaczął od Polycount Update, który to zapoczątkował handel, farby, unikalne jakości przedmiotów, sklep Mann Co. i inne śmieci. Przejście na tryb Free2Play tylko tą grę dobił. Po drugim dniu od tego czasu zaczęła się fala dzieciaków, które doszczędnie niszczyły klimat serwerów gdzie grali porządni ludzie.
Ostatnim fajnym updatem był Engineer Update, potem tylko coraz niżej.
Obecnie ta gra robi za promocyjną maszynę, co parę tygodni Valve dodaje do niej 3-4 przedmioty z jakiejś gry, w zamian za pre-orderowanie jej/kupienie w określonym czasie.
Niektórzy ludzie uważają TF2 za ich sposób na życie, hackują na różne sposoby by zdobyć jak najwięcej czapek a potem je sprzedać za prawdziwą kasę. Czapek na Allegro jest co nie miara, widziałem głowę Maxa (promocyjny item z gry Sam&Max) za 200 złoty. Obecnie od czasu do czasu wejdę sobie, by sprawdzić co nowego, lub pograć od tak na jakimś customowym trybie (polecam tf2db i vsh). Dobra koniec mych wywodów, idę no-lifić w Borderlandsy.
Awatar użytkownika
ZiomB
Tropiciel

Dołączenie: 03 Mar 2010, 21:13
Ostatnio był: 06 Kwi 2019, 00:36
Miejscowość: Crawley
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 65

Poprzednia

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości