- Czyli że zwiększą liczbę graczy? Np do 128-256? To było by fajn...TYLKO W BATTLEFIELD™ 1
Poznaj nowy rodzaj działań wojennych i bierz udział w największych, najbardziej dynamicznych bitwach w historii Battlefield.
- Mam nadzieję że będzie tyle do niszczenia co w BC2, a nie co tyle ile w 3!KAŻDA BITWA JEST INNA
Zostaw po sobie ślad na polu walki dzięki funkcji zaawansowanej destrukcji otoczenia, która sprawia, że po ostrzale artyleryjskim zostają leje, a ogień karabinów maszynowych kruszy mury.

WOJNA NA NIESPOTYKANĄ SKALĘ
Walcz na polach bitew od malowniczego włoskiego wybrzeża po spalone słońcem arabskie pustynie. W pełnej przygód kampanii znajdziesz klasyczną rozgrywkę Battlefield, a w trybie sieciowym widowiskowe starcia z udziałem maksymalnie 64 graczy.
bierz udział w największych, najbardziej dynamicznych bitwach w historii Battlefield.
trybie sieciowym widowiskowe starcia z udziałem maksymalnie 64 graczy.

Wojna pozycyjna to środkowy, i końcowy okres wojny. Na wschodzie była, ale w bardzo małym stopniu (większy front, mniej wojaków). Nie można jeszcze zapomnieć o działaniach na Bałkanach, w Afryce i w Indiach.
Koleś na koniu to na pewno odwołanie do Lawrence'a z Arabii, więc już masz szpiega na osmańskich tyłach i względnie interesujący materiał na parę misji.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości