Szagart napisał(a):Sohano,ale C.E.L.L to odłam CryNet Systems a raczej zbrojne ramię,a w 3 (przeszedłem u kumpla i trochę nie pamiętam) jest to przedstawione jako,że jest tylko C.E.L.L
C.E.L.L. była częścią wielkiej korporacji należącej do Jacoba Hargreve'a, znanej jako CryNet Systems. (...) C.E.L.L. zataiła przed wojskiem obecność w mieście Cepidów. Na własną rękę chciała rozprawić się z inwazją. Początkowo organizacja współpracowała z Prorokiem, który był tylko marionetką w rękach Hargreve'a. Gdy ten odmówił dalszej współpracy stał się dla C.E.L.L. kolejnym poza Cepidami, groźnym przeciwnikiem. (...) Po śmierci Lockharta oraz zdradzie Tary, nad C.E.L.L. kontrolę znów przejął Hargreave. (...) Po śmierci Hargreave'a władzę nad korporacją najprawdopodobniej przejął jego dawny wspólnik, Karl Rasch.
Szagart napisał(a):Chciałbym jeszcze zapytać co stało się z Barclay'em,Chino,Gouldem i T.Strickland
Szagart napisał(a):Aha i czyje ciało było w skórowni w trójce,to w Nanokombinezonie
Szagart napisał(a):Aaa i jeszcze dlaczego Hargreave był w tej tubie,a Rash nie? Wiem,że Rash przedłużał życie za pomocą DNA Cepidów,ale Hargreave też chyba mógł,nie?
Hargreave uważał że Rash nie żyje, ponieważ odmówił zamknięcia się w komorze przedłużającej życie.
Szagart napisał(a): I na koniec czym jest Tunguski artefakt,który Hargreave nazwał ''kluczem do wszystkich bram''?]
Szagart napisał(a): Co z resztą świata? Na mapie w dwójce Cepidy miały bazy w Londynie, Moskwie gdzieś w Afryce. To wielkie "bum" z dwójki chyba nie wymiotlo wszystkich Cepidow? .
Szagart napisał(a):Hargreave popełnił samobójstwo? Czy po prostu wsadził Pryzmat i dalej jest sobie w tej tubie i myśli, bo z kolegą dziś się o to spieralem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości